PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : 11082974

"Ausstecherle" Rețetă de Crăciun

Această rețetă de "Ausstecherle" provine de la mama mea, care cocea numeroase tăvi cu acești biscuiți delicioși în fiecare Crăciun. Pentru că sunt ușor de decupat, nu numai că sunt adevărate atracții pentru ochi, dar sunt și foarte buni pentru a coace cu copiii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
40
  • 500 g făină Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 250 g unt Adăugat la
  • 2 ouă Adăugat la
  • 1 Pachet zahăr vanilat Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 1 Linguriță praf de copt Adăugat la
  • Diverse tăietori de prăjituri Adăugat la
  • Zahăr pudră pentru presărat (opțional) Adăugat la

Valori nutriționale și preț

Pentru ca site-ul să funcționeze corect, dezactivați blocarea reclamelor în browserul dvs.

PUBLICITATE

Procedura

70 min.
1. Pasul

Pentru a coace biscuiții "Austecherle", amestecați mai întâi făina cu praful de copt într-un bol mare. Vă recomand să investiți timp și atenție în acești primi pași pentru a evita formarea de cocoloașe.

2. Pasul

Apoi se adaugă zahărul, zahărul vanilat și un praf de sare. Se taie untul în bucăți mici și se adaugă la amestecul de făină împreună cu ouăle.

3. Pasul

Acum frământați totul cu mâinile pentru a obține un aluat neted. Acest pas necesită puțină răbdare și dexteritate, dar asta face ca această rețetă să fie atât de fermecătoare.

4. Pasul

Înfășurați aluatul finit în folie alimentară și lăsați-l să se odihnească în frigider timp de aproximativ o oră. Acest pas este important, deoarece facilitează întinderea și decuparea aluatului.

PUBLICITATE
5. Pasul

Apoi se întinde aluatul pe o suprafață de lucru presărată cu făină până la o grosime de aproximativ 3 mm și se taie formele dorite. Dacă aluatul se lipește la decupare, pur și simplu folosiți mai multă făină.

6. Pasul

Se așază biscuiții decupate pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coc în cuptorul preîncălzit la 180°C (cuptor cu ventilator 160°C) timp de aproximativ 10-15 minute, până când devin aurii.

7. Pasul

Scoateți biscuiții Ausstecherle copți din cuptor și lăsați-i să se răcească pe un grătar de sârmă. Dacă doriți, puteți pudra biscuiții cu zahăr pudră.

Evaluați această rețetă

Îți place această rețetă?

Cum ai făcut această rețetă?

0 / 255
Adăugați o fotografie

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Reels

Nou
Recipe author image Gretarezepte

"Ausstecherle" Rețetă de Crăciun

Această rețetă de "Ausstecherle" provine de la mama mea, care cocea numeroase tăvi cu acești biscuiți delicioși în fiecare Crăciun. Pentru că sunt ușor de decupat, nu numai că sunt adevărate atracții pentru ochi, dar sunt și foarte buni pentru a coace cu copiii.

70
Proces-verbal
40
Număr de porții
Procedura
1. Pasul

Pentru a coace biscuiții "Austecherle", amestecați mai întâi făina cu praful de copt într-un bol mare. Vă recomand să investiți timp și atenție în acești primi pași pentru a evita formarea de cocoloașe.

2. Pasul

Apoi se adaugă zahărul, zahărul vanilat și un praf de sare. Se taie untul în bucăți mici și se adaugă la amestecul de făină împreună cu ouăle.

3. Pasul

Acum frământați totul cu mâinile pentru a obține un aluat neted. Acest pas necesită puțină răbdare și dexteritate, dar asta face ca această rețetă să fie atât de fermecătoare.

4. Pasul

Înfășurați aluatul finit în folie alimentară și lăsați-l să se odihnească în frigider timp de aproximativ o oră. Acest pas este important, deoarece facilitează întinderea și decuparea aluatului.

5. Pasul

Apoi se întinde aluatul pe o suprafață de lucru presărată cu făină până la o grosime de aproximativ 3 mm și se taie formele dorite. Dacă aluatul se lipește la decupare, pur și simplu folosiți mai multă făină.

6. Pasul

Se așază biscuiții decupate pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coc în cuptorul preîncălzit la 180°C (cuptor cu ventilator 160°C) timp de aproximativ 10-15 minute, până când devin aurii.

7. Pasul

Scoateți biscuiții Ausstecherle copți din cuptor și lăsați-i să se răcească pe un grătar de sârmă. Dacă doriți, puteți pudra biscuiții cu zahăr pudră.

Ingrediente
500 g
făină
200 g
zahăr
250 g
unt
2
ouă
1 Pachet
zahăr vanilat
1 Pinch
sare
1 Linguriță
praf de copt
Diverse tăietori de prăjituri
Zahăr pudră pentru presărat (opțional)