PUBLICITATE
Ciorbă de brânză cu crutoane
Ciorbă de brânză cu crutoane💫
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
30
Ingrediente
- 1 mai mică The Onion
- 1 ro Unt Bunica levmilk
- 200 g Cașcaval ras salam de Tekov levmilk
- 150 g Cașcaval fumat Tekov în batonuleț Levmilk
- 2 Usturoiul Dintii
- 1 ro Făină albă rotunjită
- 500 ml Supă de legume bouillon
- 200 ml Frișcă bătută
- sare
Pentru decor
- crutoane
- răzuit brânză
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Se taie ceapa mărunt și se prăjește până devine sticloasă în unt, împreună cu usturoiul pisat. Adăugăm făina la produsul finit și amestecăm.
2. Pasul
Adăugăm supa și lăsăm să fiarbă timp de 2-3 minute. Adăugăm brânza topită și imediat pe urmă și brânza rasă și amestecăm pentru ca brânzeturile să se topească frumos.
3. Pasul
Apoi adăugăm smântână pentru frișcă și lăsăm să fiarbă. Dacă este necesar, condimentăm cu sare.
4. Pasul
Servim cu crutoane și brânză rasă.