PUBLICITATE

Ciorbă de brânză cu crutoane

Ciorbă de brânză cu crutoane💫

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
30

Ingrediente

  • 1 mai mică The Onion Adăugat la
  • 1 ro Unt Bunica levmilk Adăugat la
  • 200 g Cașcaval ras salam de Tekov levmilk Adăugat la
  • 150 g Cașcaval fumat Tekov în batonuleț Levmilk Adăugat la
  • 2 Usturoiul Dintii Adăugat la
  • 1 ro Făină albă rotunjită Adăugat la
  • 500 ml Supă de legume bouillon Adăugat la
  • 200 ml Frișcă bătută Adăugat la
  • sare Adăugat la

Pentru decor

  • crutoane Adăugat la
  • răzuit brânză Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Se taie ceapa mărunt și se prăjește până devine sticloasă în unt, împreună cu usturoiul pisat. Adăugăm făina la produsul finit și amestecăm.

2. Pasul

Adăugăm supa și lăsăm să fiarbă timp de 2-3 minute. Adăugăm brânza topită și imediat pe urmă și brânza rasă și amestecăm pentru ca brânzeturile să se topească frumos.

3. Pasul

Apoi adăugăm smântână pentru frișcă și lăsăm să fiarbă. Dacă este necesar, condimentăm cu sare.

4. Pasul

Servim cu crutoane și brânză rasă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou