PUBLICITATE

Sursa :: Pictures4you by Adobe Stock

Kräppelchen

Kräppelchen sunt tradiționale germane mici de produse de patiserie frite, care sunt deosebit de populare în timpul carnavalului sau al Fastnachts. Sunt făcute în principal din aluat de drojdie și sunt adesea pudrate cu zahăr pudră.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
25

Aluat

  • 500 g făină Adăugat la
  • 50 g zahăr Adăugat la
  • 2 ouă Adăugat la
  • 1 un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • 20 g drojdie Adăugat la
  • 250 ml lapte Adăugat la
  • 50 g unt Adăugat la

Pentru prăjire

  • 1 l ulei Adăugat la

Pentru praful

  • 100 g zahăr de cofetărie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

150 min.
1. Pasul

1. Amestecați făina și zahărul într-un bol mare. Adăugați ouăle, sarea, drojdia, laptele și untul și amestecați totul într-un aluat neted. Lăsați aluatul acoperit într-un loc cald timp de aproximativ 2 ore.

2. Pasul

3. Încălziți uleiul într-o oală adâncă sau o friteuză. Formați bile mici din aluat și puneți-le cu grijă în uleiul fierbinte. Prăjiți pârjoalele până devin aurii și întoarceți-le în mod regulat în timpul prăjirii.

3. Pasul

3. Lăsați gogoșile frite să se scurgă pe hârtie de bucătărie și presărați-le cu zahăr pudră. Serviți gogoșile calde sau lăsați-le să se răcească și savurați-le mai târziu.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou