:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/4FbBLWcHBYuFVsGt9Q0D/ae949e9d40da35f35a56cb0ffd2e0e.png)
Sursa :: Pictures4you by Adobe Stock
Kräppelchen
Kräppelchen sunt tradiționale germane mici de produse de patiserie frite, care sunt deosebit de populare în timpul carnavalului sau al Fastnachts. Sunt făcute în principal din aluat de drojdie și sunt adesea pudrate cu zahăr pudră.
Ingrediente
Aluat
- 500 g făină
- 50 g zahăr
- 2 ouă
- 1 un vârf de cuțit de sare
- 20 g drojdie
- 250 ml lapte
- 50 g unt
Pentru prăjire
- 1 l ulei
Pentru praful
- 100 g zahăr de cofetărie
Ultimele broșuri
Valori nutriționale și preț
Procedura
1. Amestecați făina și zahărul într-un bol mare. Adăugați ouăle, sarea, drojdia, laptele și untul și amestecați totul într-un aluat neted. Lăsați aluatul acoperit într-un loc cald timp de aproximativ 2 ore.
3. Încălziți uleiul într-o oală adâncă sau o friteuză. Formați bile mici din aluat și puneți-le cu grijă în uleiul fierbinte. Prăjiți pârjoalele până devin aurii și întoarceți-le în mod regulat în timpul prăjirii.
3. Lăsați gogoșile frite să se scurgă pe hârtie de bucătărie și presărați-le cu zahăr pudră. Serviți gogoșile calde sau lăsați-le să se răcească și savurați-le mai târziu.
Împărtășiți rețeta cu alții
Reels
NouCele mai recente rețete
Cele mai recente rețete
Reels
NouRețete preferate
Categorii de top
Kräppelchen
Kräppelchen sunt tradiționale germane mici de produse de patiserie frite, care sunt deosebit de populare în timpul carnavalului sau al Fastnachts. Sunt făcute în principal din aluat de drojdie și sunt adesea pudrate cu zahăr pudră.
1. Amestecați făina și zahărul într-un bol mare. Adăugați ouăle, sarea, drojdia, laptele și untul și amestecați totul într-un aluat neted. Lăsați aluatul acoperit într-un loc cald timp de aproximativ 2 ore.
3. Încălziți uleiul într-o oală adâncă sau o friteuză. Formați bile mici din aluat și puneți-le cu grijă în uleiul fierbinte. Prăjiți pârjoalele până devin aurii și întoarceți-le în mod regulat în timpul prăjirii.
3. Lăsați gogoșile frite să se scurgă pe hârtie de bucătărie și presărați-le cu zahăr pudră. Serviți gogoșile calde sau lăsați-le să se răcească și savurați-le mai târziu.
Cum ai făcut această rețetă?