PUBLICITATE

Sursa :: Pictures4you by Adobe Stock

Kräppelchen

Kräppelchen sunt tradiționale germane mici de produse de patiserie frite, care sunt deosebit de populare în timpul carnavalului sau al Fastnachts. Sunt făcute în principal din aluat de drojdie și sunt adesea pudrate cu zahăr pudră.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
25

Aluat

  • 500 g făină Adăugat la
  • 50 g zahăr Adăugat la
  • 2 ouă Adăugat la
  • 1 un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • 20 g drojdie Adăugat la
  • 250 ml lapte Adăugat la
  • 50 g unt Adăugat la

Pentru prăjire

  • 1 l ulei Adăugat la

Pentru praful

  • 100 g zahăr de cofetărie Adăugat la

Valori nutriționale și preț

Pentru ca site-ul să funcționeze corect, dezactivați blocarea reclamelor în browserul dvs.

PUBLICITATE

Procedura

150 min.
1. Pasul

1. Amestecați făina și zahărul într-un bol mare. Adăugați ouăle, sarea, drojdia, laptele și untul și amestecați totul într-un aluat neted. Lăsați aluatul acoperit într-un loc cald timp de aproximativ 2 ore.

2. Pasul

3. Încălziți uleiul într-o oală adâncă sau o friteuză. Formați bile mici din aluat și puneți-le cu grijă în uleiul fierbinte. Prăjiți pârjoalele până devin aurii și întoarceți-le în mod regulat în timpul prăjirii.

3. Pasul

3. Lăsați gogoșile frite să se scurgă pe hârtie de bucătărie și presărați-le cu zahăr pudră. Serviți gogoșile calde sau lăsați-le să se răcească și savurați-le mai târziu.

Evaluați această rețetă

Îți place această rețetă?

Cum ai făcut această rețetă?

0 / 255
Adăugați o fotografie

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Reels

Nou
Recipe author image Gretarezepte

Kräppelchen

Kräppelchen sunt tradiționale germane mici de produse de patiserie frite, care sunt deosebit de populare în timpul carnavalului sau al Fastnachts. Sunt făcute în principal din aluat de drojdie și sunt adesea pudrate cu zahăr pudră.

150
Proces-verbal
25
Număr de porții
Procedura
1. Pasul

1. Amestecați făina și zahărul într-un bol mare. Adăugați ouăle, sarea, drojdia, laptele și untul și amestecați totul într-un aluat neted. Lăsați aluatul acoperit într-un loc cald timp de aproximativ 2 ore.

2. Pasul

3. Încălziți uleiul într-o oală adâncă sau o friteuză. Formați bile mici din aluat și puneți-le cu grijă în uleiul fierbinte. Prăjiți pârjoalele până devin aurii și întoarceți-le în mod regulat în timpul prăjirii.

3. Pasul

3. Lăsați gogoșile frite să se scurgă pe hârtie de bucătărie și presărați-le cu zahăr pudră. Serviți gogoșile calde sau lăsați-le să se răcească și savurați-le mai târziu.

Ingrediente
Aluat
500 g
făină
50 g
zahăr
2
ouă
1
un vârf de cuțit de sare
20 g
drojdie
250 ml
lapte
50 g
unt
Pentru prăjire
1 l
ulei
Pentru praful
100 g
zahăr de cofetărie