PUBLICITATE

Plăcintă cu mere și nuci

Mirosul de mere, nuci și scorțișoară nu trebuie să lipsească cu sosirea toamnei. Coaceți și dumneavoastră această plăcintă delicioasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
16

Des

  • 25 dkg Jumătatea grosului Adăugat la
  • 25 dkg făină albă Adăugat la
  • 10 dkg zahăr pudră Adăugat la
  • 10 dkg Zahăr cristal Adăugat la
  • 20 dkg Unt Adăugat la
  • 2 ks ouă Adăugat la
  • 1 ks Praf de copt Adăugat la
  • coajă de lămâie Adăugat la

Conținut

  • 6 ks mere mai mari Adăugat la
  • 10 dkg Nuci prăjiți din lumea luminii Adăugat la
  • 1 ks zahăr cu scorțișoară Adăugat la
  • 1 ks zahăr vanilat Adăugat la

Valori nutriționale și preț

Pentru ca site-ul să funcționeze corect, dezactivați blocarea reclamelor în browserul dvs.

PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Amestecăm toate ingredientele pentru aluat, pe care îl lăsăm să se odihnească în frigider cel puțin jumătate de oră. Apoi împărțim aluatul în două părți. Fiecare dintre ele o întindem într-un dreptunghi de aproximativ 20x30 cm.

2. Pasul

Dăm merele pe răzătoare, stoarcem sucul din ele și adăugăm nuci măcinate, zahăr cu scorțișoară și zahăr vanilat. Așezăm uniform pe prima foaie de aluat și o netezim. Acoperim cu a doua foaie de aluat și înțepăm cu furculița. Chitim marginile. Coacem 35 de minute la 180°C.

Evaluați această rețetă

Îți place această rețetă?

Cum ai făcut această rețetă?

0 / 255
Adăugați o fotografie

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Reels

Nou
Recipe author image skatulkavkuchyni

Plăcintă cu mere și nuci

Mirosul de mere, nuci și scorțișoară nu trebuie să lipsească cu sosirea toamnei. Coaceți și dumneavoastră această plăcintă delicioasă.

45
Proces-verbal
16
Număr de porții
Procedura
1. Pasul

Amestecăm toate ingredientele pentru aluat, pe care îl lăsăm să se odihnească în frigider cel puțin jumătate de oră. Apoi împărțim aluatul în două părți. Fiecare dintre ele o întindem într-un dreptunghi de aproximativ 20x30 cm.

2. Pasul

Dăm merele pe răzătoare, stoarcem sucul din ele și adăugăm nuci măcinate, zahăr cu scorțișoară și zahăr vanilat. Așezăm uniform pe prima foaie de aluat și o netezim. Acoperim cu a doua foaie de aluat și înțepăm cu furculița. Chitim marginile. Coacem 35 de minute la 180°C.

Ingrediente
Des
25 dkg
Jumătatea grosului
25 dkg
făină albă
10 dkg
zahăr pudră
10 dkg
Zahăr cristal
20 dkg
Unt
2 ks
ouă
1 ks
Praf de copt
coajă de lămâie
Conținut
6 ks
mere mai mari
10 dkg
Nuci prăjiți din lumea luminii
1 ks
zahăr cu scorțișoară
1 ks
zahăr vanilat