PUBLICITATE
Plăcintă cu mere și nuci
Mirosul de mere, nuci și scorțișoară nu trebuie să lipsească cu sosirea toamnei. Coaceți și dumneavoastră această plăcintă delicioasă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
16
Des
- 25 dkg Jumătatea grosului
- 25 dkg făină albă
- 10 dkg zahăr pudră
- 10 dkg Zahăr cristal
- 20 dkg Unt
- 2 ks ouă
- 1 ks Praf de copt
- coajă de lămâie
Conținut
- 6 ks mere mai mari
- 10 dkg Nuci prăjiți din lumea luminii
- 1 ks zahăr cu scorțișoară
- 1 ks zahăr vanilat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Amestecăm toate ingredientele pentru aluat, pe care îl lăsăm să se odihnească în frigider cel puțin jumătate de oră. Apoi împărțim aluatul în două părți. Fiecare dintre ele o întindem într-un dreptunghi de aproximativ 20x30 cm.
2. Pasul
Dăm merele pe răzătoare, stoarcem sucul din ele și adăugăm nuci măcinate, zahăr cu scorțișoară și zahăr vanilat. Așezăm uniform pe prima foaie de aluat și o netezim. Acoperim cu a doua foaie de aluat și înțepăm cu furculița. Chitim marginile. Coacem 35 de minute la 180°C.