PUBLICITATE

Sursa :: congerdesign from Pixabay

Sfeclă roșie cu hrean

O garnitură sănătoasă pentru felul principal - sfeclă roșie cu hrean.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg Sfeclă roșie Adăugat la
  • 20 g hrean Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • 2 Linguri Oțet de vin Adăugat la
  • 1 Linguri Zahăr Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Începeți prin a curăța și răzui sfecla roșie. Este important să o spălați bine pentru a nu obține nisip sau alte murdării în etapa finală.

2. Pasul

Tăiați sfecla în bucăți mai mici și puneți-o într-un bol cu apă. Pentru a nu-și pierde culoarea rubinie tipică, adăugați puțin suc de lămâie pentru a păstra sfecla proaspătă și frumos colorată.

3. Pasul

Apoi fierbeți sfecla în apă cu sare până se înmoaie. De asemenea, puteți adăuga puțin zahăr în apă pentru a spori dulceața naturală a sfeclei.

4. Pasul

În timp ce sfecla se fierbe, se prepară hreanul. Radeți-l fin. Aici se aplică regula de aur conform căreia cu cât este mai mult hrean, cu atât rezultatul va fi mai picant. Personal, prefer un picant mediu.

PUBLICITATE
5. Pasul

După fierbere, se scurge sfecla și se lasă să se răcească. Când este deja rece, se adaugă hreanul ras, sare și se asezonează cu oțet de vin.

6. Pasul

La final, se amestecă totul bine și se servește ca garnitură la carne sau ca salată separată, gustoasă și sănătoasă.

Evaluați această rețetă

Îți place această rețetă?

Cum ai făcut această rețetă?

0 / 255
Adăugați o fotografie

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Reels

Nou
Recipe author image Iwa

Sfeclă roșie cu hrean

O garnitură sănătoasă pentru felul principal - sfeclă roșie cu hrean.

45
Proces-verbal
4
Număr de porții
Procedura
1. Pasul

Începeți prin a curăța și răzui sfecla roșie. Este important să o spălați bine pentru a nu obține nisip sau alte murdării în etapa finală.

2. Pasul

Tăiați sfecla în bucăți mai mici și puneți-o într-un bol cu apă. Pentru a nu-și pierde culoarea rubinie tipică, adăugați puțin suc de lămâie pentru a păstra sfecla proaspătă și frumos colorată.

3. Pasul

Apoi fierbeți sfecla în apă cu sare până se înmoaie. De asemenea, puteți adăuga puțin zahăr în apă pentru a spori dulceața naturală a sfeclei.

4. Pasul

În timp ce sfecla se fierbe, se prepară hreanul. Radeți-l fin. Aici se aplică regula de aur conform căreia cu cât este mai mult hrean, cu atât rezultatul va fi mai picant. Personal, prefer un picant mediu.

5. Pasul

După fierbere, se scurge sfecla și se lasă să se răcească. Când este deja rece, se adaugă hreanul ras, sare și se asezonează cu oțet de vin.

6. Pasul

La final, se amestecă totul bine și se servește ca garnitură la carne sau ca salată separată, gustoasă și sănătoasă.

Ingrediente
1 kg
Sfeclă roșie
20 g
hrean
sare
2 Linguri
Oțet de vin
1 Linguri
Zahăr