PUBLICITATE
Sursa :: Madeleine_Steinbach from Getty Images
Suc de varză kale
Sucul de varză este o alternativă sănătoasă și energizantă la băuturile tradiționale. Bogat în vitamine și minerale, acesta nu numai că îmbunătățește digestia, dar întărește și sistemul imunitar.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
2
- 1 buc Măr
- 1 buc castravete
- Buchet de varză kale
- Sucul de la o jumătate de lămâie
- Pahar de apă
- Miere după gust (opțional)
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Se spală și se usucă bine varza kale.
2. Pasul
Se spală mărul, se taie în sferturi și se îndepărtează miezul.
3. Pasul
Se spală castravetele și se taie în bucăți.
4. Pasul
Puneți toate ingredientele într-un blender.
5. Pasul
Se adaugă sucul de lămâie, apa și, opțional, mierea.
6. Pasul
Se amestecă ingredientele până la omogenizare.
7. Pasul
Strecurați sucul printr-o sită pentru a scăpa de orice rest de varză.
8. Pasul
Se servește imediat după preparare pentru a păstra cât mai multe vitamine și minerale.