PUBLICITATE

Sursa :: zeleno from Getty Images

Supa albă de conopidă albă

Rețetă pentru supa noastră de conopidă albă cu smântână gătită regulat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 ks conopidă Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 3 linguri Unt Adăugat la
  • 1 Lingura Făină simplă Adăugat la
  • 750 ml Bulion Adăugat la
  • 100 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • Sare, piper după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Să începem prin a pregăti conopida. O împart în rozete și o clătesc în apă rece.

2. Pasul

Se curăță ceapa și usturoiul și se taie mărunt. Apoi, sotez ceapa într-o oală cu unt până când devine aurie. Adaug usturoiul și mai prăjesc încă un minut.

3. Pasul

Adaug conopida în oală și amestec să se rumenească pe toate părțile. Apoi adaug făina, amestec și o las să se prăjească la foc mediu.

4. Pasul

Adaug treptat bulionul în oală și îl amestec. Gătesc supa la foc mediu timp de 20-25 de minute, până când conopida este complet moale.

5. Pasul

Când conopida s-a înmuiat, iau vasul de pe foc și îl las să se răcească puțin. Apoi mixez supa într-un blender până se omogenizează.

6. Pasul

Spre final, adaug mai multă smântână în supa de conopidă, amestec și las să mai fiarbă puțin pentru ca toate aromele să se îmbine frumos.

7. Pasul

Nu uitați să asezonați supa de conopidă cu sare și piper.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou