PUBLICITATE

Sursa :: Wiktory from Getty Images

Supă de fasole cu carne de porc

Eu fac supă de fasole cu carne de porc cel mai des în lunile reci de iarnă. Este atât de sățioasă încât o puteți servi ca fel principal.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg fasole albă uscată Adăugat la
  • 500 g De carne de porc Adăugat la
  • 2 ks Ceapă medie Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 3 ks Morcovi Adăugat la
  • 3 ks Oase de porc Adăugat la
  • 3 litru Ape Adăugat la
  • 2 linguri Untură Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • Mărgăritar Adăugat la
  • Ardei gras după gust Adăugat la

Valori nutriționale și preț

Pentru ca site-ul să funcționeze corect, dezactivați blocarea reclamelor în browserul dvs.

PUBLICITATE

Procedura

150 min.
1. Pasul

În primul rând, pregătiți fasolea, pe care o luați și o acoperiți cu apă rece. Lăsați-o la înmuiat peste noapte. Scurgeți fasolea înmuiată și puneți-o într-o oală mare.

2. Pasul

Se adaugă carnea și oasele tocate, se acoperă cu apă și se fierbe la foc mediu. În timpul fierberii, îndepărtați periodic spuma.

3. Pasul

Când nu se mai formează spumă, se adaugă morcovii tăiați în felii și se continuă fierberea. Aceasta este o ocazie pentru a condimenta supa cu sare și piper.

4. Pasul

Se prăjesc în untură ceapa și usturoiul tocate mărunt până când devin aurii. Când au culoarea potrivită, adăugați ardeii și puneți amestecul în oală.

PUBLICITATE
5. Pasul

Lăsați supa să fiarbă la foc mic timp de aproximativ o oră. Când fasolea este complet moale, se pudrează cu făină amestecată cu apă (se dizolvă 2 linguri de făină în apă) pentru a obține o grosime echilibrată a supei.

6. Pasul

În această etapă, gustați supa și adăugați măghiranul. Apoi, lăsați supa să fiarbă la foc mic aproximativ 10 minute și, în final, adăugați untura.

Evaluați această rețetă

Îți place această rețetă?

Cum ai făcut această rețetă?

0 / 255
Adăugați o fotografie

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Reels

Nou
Recipe author image Iwa

Supă de fasole cu carne de porc

Eu fac supă de fasole cu carne de porc cel mai des în lunile reci de iarnă. Este atât de sățioasă încât o puteți servi ca fel principal.

150
Proces-verbal
4
Număr de porții
Procedura
1. Pasul

În primul rând, pregătiți fasolea, pe care o luați și o acoperiți cu apă rece. Lăsați-o la înmuiat peste noapte. Scurgeți fasolea înmuiată și puneți-o într-o oală mare.

2. Pasul

Se adaugă carnea și oasele tocate, se acoperă cu apă și se fierbe la foc mediu. În timpul fierberii, îndepărtați periodic spuma.

3. Pasul

Când nu se mai formează spumă, se adaugă morcovii tăiați în felii și se continuă fierberea. Aceasta este o ocazie pentru a condimenta supa cu sare și piper.

4. Pasul

Se prăjesc în untură ceapa și usturoiul tocate mărunt până când devin aurii. Când au culoarea potrivită, adăugați ardeii și puneți amestecul în oală.

5. Pasul

Lăsați supa să fiarbă la foc mic timp de aproximativ o oră. Când fasolea este complet moale, se pudrează cu făină amestecată cu apă (se dizolvă 2 linguri de făină în apă) pentru a obține o grosime echilibrată a supei.

6. Pasul

În această etapă, gustați supa și adăugați măghiranul. Apoi, lăsați supa să fiarbă la foc mic aproximativ 10 minute și, în final, adăugați untura.

Ingrediente
1 kg
fasole albă uscată
500 g
De carne de porc
2 ks
Ceapă medie
3 cuișoare
Usturoi
3 ks
Morcovi
3 ks
Oase de porc
3 litru
Ape
2 linguri
Untură
sare și piper
Mărgăritar
Ardei gras după gust