Sursa :: Wiktory from Getty Images
Supă de fasole cu carne de porc
Eu fac supă de fasole cu carne de porc cel mai des în lunile reci de iarnă. Este atât de sățioasă încât o puteți servi ca fel principal.
Ingrediente
- 1 kg fasole albă uscată
- 500 g De carne de porc
- 2 ks Ceapă medie
- 3 cuișoare Usturoi
- 3 ks Morcovi
- 3 ks Oase de porc
- 3 litru Ape
- 2 linguri Untură
- sare și piper
- Mărgăritar
- Ardei gras după gust
Ultimele broșuri
Procedura
În primul rând, pregătiți fasolea, pe care o luați și o acoperiți cu apă rece. Lăsați-o la înmuiat peste noapte. Scurgeți fasolea înmuiată și puneți-o într-o oală mare.
Se adaugă carnea și oasele tocate, se acoperă cu apă și se fierbe la foc mediu. În timpul fierberii, îndepărtați periodic spuma.
Când nu se mai formează spumă, se adaugă morcovii tăiați în felii și se continuă fierberea. Aceasta este o ocazie pentru a condimenta supa cu sare și piper.
Se prăjesc în untură ceapa și usturoiul tocate mărunt până când devin aurii. Când au culoarea potrivită, adăugați ardeii și puneți amestecul în oală.
Lăsați supa să fiarbă la foc mic timp de aproximativ o oră. Când fasolea este complet moale, se pudrează cu făină amestecată cu apă (se dizolvă 2 linguri de făină în apă) pentru a obține o grosime echilibrată a supei.
În această etapă, gustați supa și adăugați măghiranul. Apoi, lăsați supa să fiarbă la foc mic aproximativ 10 minute și, în final, adăugați untura.