PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : kalhh

Supă de miezul nopții

Această supă hearty este perfectă pentru ore târzii. Este bogată în arome și poate fi preparată în mod simplu și rapid. Perfectă pentru o întâlnire confortabilă sau petrecerea de Anul Nou.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g carne tocată Adăugat la
  • 2 Bucată ceapă Adăugat la
  • 2 Bucată căței de usturoi Adăugat la
  • 1 Poate Roșii tocate Adăugat la
  • 1 Poate Porumb Adăugat la
  • 1 Poate fasole roșie Adăugat la
  • 500 ml bulion de vită Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai Ardei Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai piper cayenne Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai chimen Adăugat la
  • 1 Confederația Pătrunjel Adăugat la
  • 1 Splash tabasco Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 1 Pinch piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

1. Pentru supa de miezul nopții, într-o oală cu ulei, mai întâi prăjește carnea tocată.

2. Pasul

Apoi adaugă condimentele. Amestecă bine tot.

3. Pasul

2. Apoi adăugați legumele și fasolea, amestecați din nou.

4. Pasul

3. Supa de miezul nopții se stinge cu supă și se lasă să fiarbă aproximativ 40 de minute.

5. Pasul

Serviți supa gătită și garnisită cu pătrunjel la petrecere la miezul nopții

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou