PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay : kalhh
Supă de miezul nopții
Această supă hearty este perfectă pentru ore târzii. Este bogată în arome și poate fi preparată în mod simplu și rapid. Perfectă pentru o întâlnire confortabilă sau petrecerea de Anul Nou.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g carne tocată
- 2 Bucată ceapă
- 2 Bucată căței de usturoi
- 1 Poate Roșii tocate
- 1 Poate Porumb
- 1 Poate fasole roșie
- 500 ml bulion de vită
- 1 Lingură de ceai Ardei
- 1 Lingură de ceai piper cayenne
- 1 Lingură de ceai chimen
- 1 Confederația Pătrunjel
- 1 Splash tabasco
- 1 Pinch sare
- 1 Pinch piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
1. Pentru supa de miezul nopții, într-o oală cu ulei, mai întâi prăjește carnea tocată.
2. Pasul
Apoi adaugă condimentele. Amestecă bine tot.
3. Pasul
2. Apoi adăugați legumele și fasolea, amestecați din nou.
4. Pasul
3. Supa de miezul nopții se stinge cu supă și se lasă să fiarbă aproximativ 40 de minute.
5. Pasul
Serviți supa gătită și garnisită cu pătrunjel la petrecere la miezul nopții