PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : kalhh

Supă de miezul nopții

Această supă hearty este perfectă pentru ore târzii. Este bogată în arome și poate fi preparată în mod simplu și rapid. Perfectă pentru o întâlnire confortabilă sau petrecerea de Anul Nou.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g carne tocată Adăugat la
  • 2 Bucată ceapă Adăugat la
  • 2 Bucată căței de usturoi Adăugat la
  • 1 Poate Roșii tocate Adăugat la
  • 1 Poate Porumb Adăugat la
  • 1 Poate fasole roșie Adăugat la
  • 500 ml bulion de vită Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai Ardei Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai piper cayenne Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai chimen Adăugat la
  • 1 Confederația Pătrunjel Adăugat la
  • 1 Splash tabasco Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 1 Pinch piper Adăugat la

Valori nutriționale și preț

Pentru ca site-ul să funcționeze corect, dezactivați blocarea reclamelor în browserul dvs.

PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

1. Pentru supa de miezul nopții, într-o oală cu ulei, mai întâi prăjește carnea tocată.

2. Pasul

Apoi adaugă condimentele. Amestecă bine tot.

3. Pasul

2. Apoi adăugați legumele și fasolea, amestecați din nou.

4. Pasul

3. Supa de miezul nopții se stinge cu supă și se lasă să fiarbă aproximativ 40 de minute.

PUBLICITATE
5. Pasul

Serviți supa gătită și garnisită cu pătrunjel la petrecere la miezul nopții

Evaluați această rețetă

Îți place această rețetă?

Cum ai făcut această rețetă?

0 / 255
Adăugați o fotografie

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Reels

Nou
Recipe author image Gretarezepte

Supă de miezul nopții

Această supă hearty este perfectă pentru ore târzii. Este bogată în arome și poate fi preparată în mod simplu și rapid. Perfectă pentru o întâlnire confortabilă sau petrecerea de Anul Nou.

40
Proces-verbal
4
Număr de porții
Procedura
1. Pasul

1. Pentru supa de miezul nopții, într-o oală cu ulei, mai întâi prăjește carnea tocată.

2. Pasul

Apoi adaugă condimentele. Amestecă bine tot.

3. Pasul

2. Apoi adăugați legumele și fasolea, amestecați din nou.

4. Pasul

3. Supa de miezul nopții se stinge cu supă și se lasă să fiarbă aproximativ 40 de minute.

5. Pasul

Serviți supa gătită și garnisită cu pătrunjel la petrecere la miezul nopții

Ingrediente
500 g
carne tocată
2 Bucată
ceapă
2 Bucată
căței de usturoi
1 Poate
Roșii tocate
1 Poate
Porumb
1 Poate
fasole roșie
500 ml
bulion de vită
1 Lingură de ceai
Ardei
1 Lingură de ceai
piper cayenne
1 Lingură de ceai
chimen
1 Confederația
Pătrunjel
1 Splash
tabasco
1 Pinch
sare
1 Pinch
piper