PUBLICITATE

Sursa :: sal61 from Getty Images

Anghinare înăbușită

O rețetă tradițională italiană, ideală pentru iubitorii de anghinare. Acest fel de mâncare necesită puține ingrediente, dar necesită o pregătire atentă pentru a scoate la iveală dulceața naturală a anghinarelor și bogăția sosului umed.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 8 întreg Anchoaie Adăugat la
  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 1 o mână de mărar tocat Adăugat la
  • 100 ml ulei de măsline Adăugat la
  • sare și piper Adăugat la
  • 200 ml apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Curățați anghinarele, îndepărtați frunzele exterioare mai tari, tăiați vârfurile și puneți în apă rece acidulată cu sucul de lămâie pentru a preveni înegrirea.

2. Pasul

Într-o tigaie mare, prăjiți usturoiul în ulei de măsline.

3. Pasul

Adăugați anghinare, sare și piper în tigaie. Lăsați să gătească pentru câteva minute.

4. Pasul

Adăugați apă, acoperiți și gătiți la foc mediu timp de aproximativ 40 de minute, sau până când anghinarele sunt fragede.

5. Pasul

Presarați cu pătrunjel tocat înainte de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou