PUBLICITATE
Sursa :: sal61 from Getty Images
Anghinare înăbușită
O rețetă tradițională italiană, ideală pentru iubitorii de anghinare. Acest fel de mâncare necesită puține ingrediente, dar necesită o pregătire atentă pentru a scoate la iveală dulceața naturală a anghinarelor și bogăția sosului umed.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 8 întreg Anchoaie
- 2 cuișoare usturoi
- 1 o mână de mărar tocat
- 100 ml ulei de măsline
- sare și piper
- 200 ml apă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Curățați anghinarele, îndepărtați frunzele exterioare mai tari, tăiați vârfurile și puneți în apă rece acidulată cu sucul de lămâie pentru a preveni înegrirea.
2. Pasul
Într-o tigaie mare, prăjiți usturoiul în ulei de măsline.
3. Pasul
Adăugați anghinare, sare și piper în tigaie. Lăsați să gătească pentru câteva minute.
4. Pasul
Adăugați apă, acoperiți și gătiți la foc mediu timp de aproximativ 40 de minute, sau până când anghinarele sunt fragede.
5. Pasul
Presarați cu pătrunjel tocat înainte de servire.