PUBLICITATE

Ruladă de pandișpan

Rulada de pandișpan este un desert ușor și aerisit, alcătuit dintr-un blat subțire de pandișpan și diferite umpluturi

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 5 ks ouă Adăugat la
  • 5 ro zahăr pudră Adăugat la
  • 3 ro Ulei Adăugat la
  • 5 ro Făină semigrosieră Adăugat la
  • 1 ro De pulbere cipriotă Adăugat la
  • plinuță Pudra Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Spargem ouăle, separăm gălbenușurile de albușuri și batem albușurile într-o spumă fină.

2. Pasul

Adăugăm treptat zahărul pudră la zăpadă (cu lingura) și continuăm să amestecăm până când obținem o zăpadă tare și lucioasă.

3. Pasul

În zăpadă, apoi, amestecăm galbenușurile unul câte unul și, de asemenea, adăugăm uleiul lingură cu lingură.

4. Pasul

La urmă, bateți scurt, câte o lingură de făină, pe care am amestecat și cernut împreună cu praf de copt.

5. Pasul

Întindem aluatul pufos pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și îl punem la copt în cuptorul preîncălzit la 180ºC, timp de aproximativ 10 minute. În timp ce coace blatul, pe un prosop curat cernem puțin zahăr pudră și răsturnăm blatul copt (imediat după coacere) pe prosop, scoatem cu grijă hârtia de copt și rulăm blatul în prosop, lăsându-l să se răcească complet în acesta.

6. Pasul

Mai târziu vom desfășura corpul și îl vom umple cu umplutura pregătită, după care îl vom rula din nou în roladă.

7. Pasul

Am adăugat piure de castane și gem de caise.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou