PUBLICITATE

Sursa :: zi3000 from Getty Images Pro

Ardei umpluți la cuptor cu șuncă și brânză

Ardei umpluți simpli la cuptor cu șuncă și brânză pe care îi poți pregăti pentru cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 7 bucată Ardei mari Adăugat la
  • 400 g Hams Adăugat la
  • 400 g brânză Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 300 g Orez Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Mai întâi, gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Dar eu vă recomand să îl gătiți mai puțin timp.

2. Pasul

Între timp, se spală ardeii, se separă capătul de sus de tulpină și se îndepărtează miezul. Se lasă o gaură în ardei suficient de mare pentru a putea fi umplut ușor.

3. Pasul

Se taie șunca și brânza în bucăți mici. Apoi, într-un castron, se amestecă șunca, brânza, orezul fiert, usturoiul pisat, sarea și piperul. Acest amestec va ajuta ardeii să capete o aromă mai puternică atunci când sunt prăjiți.

4. Pasul

Apoi se umple fiecare ardei cu amestecul preparat și se așază într-o tavă de copt unsă.

5. Pasul

Se toarnă ulei de măsline peste ardei. Acesta dă ardeilor un gust deosebit și o culoare aurie frumoasă.

6. Pasul

Se coace în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 30 de minute. Se verifică dacă ardeii sunt moi și dacă umplutura nu este prea uscată.

7. Pasul

Serviți ardeii gata preparați cât sunt încă calzi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou