PUBLICITATE
Vitel gătit lent cu legume
Pasul 0 de preparare: În ulei, călim ceapa. Adăugăm carnea tăiată, condimentele și adăugăm apă. Gătim lent până când carnea devine moale. Apoi adăugăm legumele, pasta de roșii și gătim până când totul este moale. La final adăugăm smântână și lăsăm să dea în clocot.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
2
- 200 g carne de vițel
- 100 g Morcovi
- 50 g Pătrunjel
- 100 ml Făină pentru gătit
- 2 linguri De bulion de roșii
- sare
- Piper negru
- ulei
- The Onion
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
10 min.
In ulei, călim ceapa. Adăugăm carnea tăiată, condimente și o acoperim cu apă. Fierbem până când se înmoaie. Apoi adăugăm legumele, pasta de tomate și gătim până când totul este moale. La final adăugăm smântână și lăsăm să dea în clocot.