PUBLICITATE

Vitel gătit lent cu legume

Pasul 0 de preparare: În ulei, călim ceapa. Adăugăm carnea tăiată, condimentele și adăugăm apă. Gătim lent până când carnea devine moale. Apoi adăugăm legumele, pasta de roșii și gătim până când totul este moale. La final adăugăm smântână și lăsăm să dea în clocot.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 200 g carne de vițel Adăugat la
  • 100 g Morcovi Adăugat la
  • 50 g Pătrunjel Adăugat la
  • 100 ml Făină pentru gătit Adăugat la
  • 2 linguri De bulion de roșii Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
  • ulei Adăugat la
  • The Onion Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

10 min.

In ulei, călim ceapa. Adăugăm carnea tăiată, condimente și o acoperim cu apă. Fierbem până când se înmoaie. Apoi adăugăm legumele, pasta de tomate și gătim până când totul este moale. La final adăugăm smântână și lăsăm să dea în clocot.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou