:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/FjU75pEfx9uH7lwcs78S/6d676d7c08dbbae6e4b21b6103733c.jpeg)
Sursa :: Freepik
Biscuit Shortbread
Un biscuit delicios și sfărâmicios care se topește în gură. Perfect pentru ora ceaiului sau ca un snack.
Ingrediente
- 200 g unt
- 100 g zahăr
- 300 g făină
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 190°C și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
Bate untul și zahărul împreună până devin netede și cremoase.
Adăugați lent făina în amestecul de unt, amestecând continuu până se formează un aluat.
Întinde aluatul pe o suprafață ușor înfăinată până la o grosime de aproximativ 1 cm.
Decupați biscuiții folosind un decupator de biscuiți și așezați-i pe tava de copt pregătită.
Coaceți timp de 15-20 de minute sau până devine auriu.
Odată gătit, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un grătar de sârmă înainte de a servi.
Împărtășiți rețeta cu alții
Reels
NouCele mai recente rețete
Cele mai recente rețete
Reels
NouRețete preferate
Categorii de top
Biscuit Shortbread
Un biscuit delicios și sfărâmicios care se topește în gură. Perfect pentru ora ceaiului sau ca un snack.
Preîncălziți cuptorul la 190°C și tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
Bate untul și zahărul împreună până devin netede și cremoase.
Adăugați lent făina în amestecul de unt, amestecând continuu până se formează un aluat.
Întinde aluatul pe o suprafață ușor înfăinată până la o grosime de aproximativ 1 cm.
Decupați biscuiții folosind un decupator de biscuiți și așezați-i pe tava de copt pregătită.
Coaceți timp de 15-20 de minute sau până devine auriu.
Odată gătit, scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un grătar de sârmă înainte de a servi.
Cum ai făcut această rețetă?