Tort rotund cu brânză
Ingrediente
Ingrediente
- 4 ouă
- 3 linguri De zahăr de trestie de cocos
- 41⁄2 a Am folosit făină spelt pentru lingura de făină netedă
- 1 Lingura Salvează textul tradus
- 3 linguri Unt topit
- 1⁄2 pachete Praf de copt
- Pinch Sodă de bicarbonat de ceai
- Pinch Utensile
Cremă
- 2 banane
- 250 g brânză dulce
- 250 g mascarpone
- 250 ml smântână pentru frișcă
- 30 g Ciocolată fierbinte rasă boabe de cacao
- 1 Lingura Zahăr de cocos
- 1 Lingura Suc de lămâie
Ultimele broșuri
Procedura
Am folosit o formă rotundă cu un diametru de 20cm.
Separăm albușul de gălbenuș.
Îl batem pe albusurile de ou și un vârf de sare până devin spumă tare.
Gălbenușurile se amestecă cu zahărul.
În zăpadă, încorporăm treptat gălbenușurile bătute, apoi adăugăm untul topit.
Toate ingredientele uscate (făină, carob, praf de copt și bicarbonat de sodiu) le amestecăm și le adaugăm la aluat.
Batem totul temeinic.
Forma o tapetăm cu hârtie de copt sau o ungem cu unt și o presărăm cu făină grosieră.
Aluatul îl turnăm în formă și îl introducem în cuptorul încins.
Coacem la 180/20 de minute sau după necesități.
Selectăm și lăsăm să se răcească.
Batem smântână până devine gros.
Mixăm mascarpone cu brânză de vaci și zahăr.
Adăugăm acest lucru la frișcă și amestecăm.
Apoi adăugăm sucul de lămâie, ciocolată și amestecăm în mod consecvent toată umplutura.
Din corpul răcit, tăiem partea de sus ca și cum am dori să nivelăm torta.
Săpăm întregul centru și punem aluatul deoparte.
În mijlocul nostru, punem bananele tăiate și începem să adăugăm umplutura.
Umplem torta în formă de deal/mole.
Vom acoperi întregul tort cu aluatul pe care l-am scos.
Punem în frigider, de preferință peste noapte.
Poftă bună!