PUBLICITATE

Tort rotund cu brânză

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

Ingrediente

  • 4 ouă Adăugat la
  • 3 linguri De zahăr de trestie de cocos Adăugat la
  • 412 a Am folosit făină spelt pentru lingura de făină netedă Adăugat la
  • 1 Lingura Salvează textul tradus Adăugat la
  • 3 linguri Unt topit Adăugat la
  • 12 pachete Praf de copt Adăugat la
  • Pinch Sodă de bicarbonat de ceai Adăugat la
  • Pinch Utensile Adăugat la

Cremă

  • 2 banane Adăugat la
  • 250 g brânză dulce Adăugat la
  • 250 g mascarpone Adăugat la
  • 250 ml smântână pentru frișcă Adăugat la
  • 30 g Ciocolată fierbinte rasă boabe de cacao Adăugat la
  • 1 Lingura Zahăr de cocos Adăugat la
  • 1 Lingura Suc de lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Am folosit o formă rotundă cu un diametru de 20cm.

2. Pasul

Separăm albușul de gălbenuș.

3. Pasul

Îl batem pe albusurile de ou și un vârf de sare până devin spumă tare.

4. Pasul

Gălbenușurile se amestecă cu zahărul.

5. Pasul

În zăpadă, încorporăm treptat gălbenușurile bătute, apoi adăugăm untul topit.

6. Pasul

Toate ingredientele uscate (făină, carob, praf de copt și bicarbonat de sodiu) le amestecăm și le adaugăm la aluat.

7. Pasul

Batem totul temeinic.

8. Pasul

Forma o tapetăm cu hârtie de copt sau o ungem cu unt și o presărăm cu făină grosieră.

9. Pasul

Aluatul îl turnăm în formă și îl introducem în cuptorul încins.

10. Pasul

Coacem la 180/20 de minute sau după necesități.

11. Pasul

Selectăm și lăsăm să se răcească.

12. Pasul

Batem smântână până devine gros.

13. Pasul

Mixăm mascarpone cu brânză de vaci și zahăr.

14. Pasul

Adăugăm acest lucru la frișcă și amestecăm.

15. Pasul

Apoi adăugăm sucul de lămâie, ciocolată și amestecăm în mod consecvent toată umplutura.

16. Pasul

Din corpul răcit, tăiem partea de sus ca și cum am dori să nivelăm torta.

17. Pasul

Săpăm întregul centru și punem aluatul deoparte.

18. Pasul

În mijlocul nostru, punem bananele tăiate și începem să adăugăm umplutura.

19. Pasul

Umplem torta în formă de deal/mole.

20. Pasul

Vom acoperi întregul tort cu aluatul pe care l-am scos.

21. Pasul

Punem în frigider, de preferință peste noapte.

22. Pasul

Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou