PUBLICITATE
Sursa :: Aamulya from Getty Images
Branză vegană
Această brânză vegană din nuci caju este foarte populară printre cei care încearcă să mănânce sănătos, dar nu vor să renunțe la brânză.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 200 g Alune de caju
- 3 ks Suc de lămâie
- 1 ks Muraturi jalapeños (optional)
- 3 linguri Maia
- 1 lingură Sare
- 1 lingură praf de usturoi
- 100 ml apă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Inmoaie nucile de caju timp de 4-6 ore sau peste noapte.
2. Pasul
Apoi îi scurgem.
3. Pasul
Punem toate ingredientele în blender și amestecăm până la omogenizare.
4. Pasul
Amestecăm compoziția în forma de brânză.
5. Pasul
Lăsăm brânza la frigider să se întărească timp de 4 ore, sau până când devine solidă.