Sursa :: difught from Getty Images
Broccoli la cuptor cu paste
Rețetă de broccoli la cuptor cu paste, pe care obișnuiesc să o prepar în weekend sau ca o cină rapidă în timpul săptămânii de lucru.
Ingrediente
Paste și broccoli
- 300 g paste
- 1 bucată broccoli
Sos de brânză
- 250 g brânză rasă
- 200 ml cremă de gătit
- 1 bucată usturoi tocat
- 1 bucată Ou
- 1⁄2 Articolul piper negru măcinat
- 1 Articolul sare
Ultimele broșuri
Procedura
Încălziți cuptorul la 200 °C.
Într-o oală, gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Aproximativ 3 minute înainte de sfârșitul gătitului, adăugați broccoli tăiat în oală.
Topiți untul într-o tigaie, adăugați usturoiul tocat și lăsați-l să se călească câteva minute, până se înroșește. Apoi adăugați smântâna pentru gătit și jumătate din brânza rasă. Amestecați până când brânza se topește.
Bateți oul într-un castron și adăugați treptat puțin sos cald la el, amestecând continuu.
Adăugați amestecul de ouă înapoi în tigaie cu sos și amestecați bine. Condimentați cu sare și piper negru măcinat.
Scurgeți pastele fierte și broccoli și apoi adăugați-le în tigaie cu sos. Amestecați totul bine.
Transferați amestecul într-un castron de copt și presărați restul de brânză. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15 - 20 de minute.