PUBLICITATE

Sursa :: ildipapp from Canva

Bulion de legume concentrat

Prepararea propriului bulion este o idee excelentă pentru persoanele care caută alternative naturale și sănătoase la cuburile de bulion cumpărate. Eu însămi prepar această rețetă simplă de ani de zile și sunt mereu încântată de gustul și aroma sa intensă. Vă asigur că se potrivește nu doar vegetarienilor, ci oricui dorește să se bucure de o supă delicioasă făcută în casă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2
  • 2 morcovi Adăugat la
  • 1 Pătrunjel Adăugat la
  • 1 jumătate țelină Adăugat la
  • 2 ceapă Adăugat la
  • 2 dinți Usturoi Adăugat la
  • 2 frunze Laurel Adăugat la
  • Câteva boabe de piper Adăugat la
  • O jumătate de linguriță de sare Adăugat la
  • 2 litri Ape Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Se încălzește apa până la fierbere într-o oală. Între timp, spălați și tăiați morcovii, pătrunjelul și țelina. Se taie grosier ceapa și usturoiul.

2. Pasul

Când apa începe să fiarbă, se adaugă toate legumele, frunzele de dafin și boabele de piper. Reduceți focul și apoi fierbeți bulionul la foc mic timp de aproximativ 30 de minute. Între timp, descoperiți oala de mai multe ori și amestecați pentru a vă asigura că ingredientele nu se ard.

3. Pasul

După acest timp, transferați vasul de pe foc. Se adaugă sarea și se amestecă ușor. Lăsați bulionul și legumele să se odihnească încă 20 de minute.

4. Pasul

După ce a trecut acest timp, se strecoară bulionul printr-o sită. Concentratul valoros este gata de utilizare. Îl puteți folosi imediat, sau îl puteți răci și păstra în frigider până la 5 zile sau îl puteți congela.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou