PUBLICITATE

Sursa :: arfo from Getty Images

Carne de porc cu prune

Pulpă de porc cu prune, una dintre mâncărurile mele preferate pentru prânzul de duminică. L-am preparat de nenumărate ori și de fiecare dată iese minunat de suculent și aromat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg Pulpă de porc Adăugat la
  • 20 buc Prune uscate Adăugat la
  • 4 dinți Usturoi Adăugat la
  • Sare, piper Adăugat la
  • Paprika uscată Adăugat la
  • Ierburi aromatice (rozmarin, cimbru) Adăugat la
  • Ulei de prăjit Adăugat la
  • 1 sticlă Bulion Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Spălați pulpa, uscați-o și tăiați-o pe lungime pentru a crea un buzunar de prune. La acest pas, este esențial să nu se taie carnea până la capăt.

2. Pasul

Se îndesă prunele în crestătura de pe pulpă. Nu vă îngrijorați dacă vi se pare că sunt prea multe - ele sunt cele care vor da cărnii aroma și suculența sa unică.

3. Pasul

Se freacă carnea pe toate părțile cu ierburi aromatice, paprika, usturoi ras, sare și piper. Se lasă timp de 30 de minute pentru a permite condimentelor să se absoarbă bine.

4. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjește carnea de porc pe toate părțile până când devine aurie. Nu uitați că prăjirea corectă a cărnii este importantă pentru gustul și suculența acesteia.

5. Pasul

Se transferă carnea de porc prăjită într-o oală, se adaugă bulionul și se lasă să fiarbă timp de aproximativ 1,5h la foc mic, acoperit.

6. Pasul

După acest timp, carnea de porc ar trebui să fie gata. Lăsați-o în oală timp de 10 minute, amintindu-vă să opriți aragazul.

7. Pasul

Acum puteți servi friptura de porc gustoasă și suculentă cu prune. Este foarte gustoasă cu crupe de hrișcă sau cartofi și salată.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou