PUBLICITATE

Sursa :: FB: Varenie je radosť.

Carne de porc pe usturoi

Carne de porc înăbușită în usturoi cu legume, potrivită pentru prânz sau cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 800 g carne de porc Adăugat la
  • 6 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 3 bucată Morcovi Adăugat la
  • 1 bucată piper verde Adăugat la
  • 50 ml Uleiuri Adăugat la
  • sare și piper negru măcinat Adăugat la
  • Paprika măcinată pentru asezonare Adăugat la
  • apă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Tăiați carnea de porc în cuburi mai mici. Se condimentează cu sare și piper, se amestecă și se lasă să se odihnească puțin. Între timp, tăiați legumele în bucăți mici.

2. Pasul

Se încinge uleiul într-o tigaie și se adaugă ceapa tocată. Acoperită, se lasă să fiarbă la foc mic câteva minute pentru a înmuia ceapa. Adăugați cățeii de usturoi întregi și mai sotați câteva minute.

3. Pasul

Adăugați carnea în tigaie. Este important să lăsați carnea să se odihnească timp de un minut sau două pe o parte înainte de a o amesteca, astfel încât carnea să capete o culoare aurie frumoasă. Apoi, amestecați-o periodic, astfel încât carnea de porc să se rumenească uniform pe fiecare parte.

4. Pasul

Când carnea de porc este rumenită pe toate părțile, adăugați restul legumelor (morcovi și ardei). Se amestecă amestecul și se adaugă puțină apă, sare și piper.

5. Pasul

Se fierbe la foc mediu, sub un capac, timp de aproximativ 1 oră. Cheia este să o lăsați să fiarbă la o temperatură mai scăzută, astfel încât carnea să se înmoaie, dar să nu se usuce.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou