:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/bQR1b64XIUGXX-BnjYyO/9039344322a3c996d7b3b3e3457400.jpeg)
Sursa :: FB: Varenie je radosť
Cartofi à la Franța
Rețetă pentru delicioșii cartofi à la Franța, pe care îi iubim cu toții.
Ingrediente
- 1 kg Cartofi fierți în coajă
- 100 ml lapte
- 100 g brânză tare
- 4 ks ou
- 1 ks smântână acră
- 1 ks cârnați
- sare și piper
- Rașchetă zburătoare
Ultimele broșuri
Valori nutriționale și preț
Procedura
Fierbem cartofii în coajă și îi curățăm după ce s-au răcit.
Gătim cârnatul și trei ouă.
Într-un castron amestecăm smântână, lapte și un ou.
Tăiem cartofii în felii și așezăm primul rând pe o tavă unsă.
Le presărăm cu sare, condimente și busuioc.
Pe cartofi punem ouăle tăiate și cârnații.
Amestecăm din nou cartofii.
Turnăm totul cu sos și presărăm cu brânză.
Cartofii francezi se coac în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 40 de minute.
Împărtășiți rețeta cu alții
Reels
NouCele mai recente rețete
Cele mai recente rețete
Reels
NouRețete preferate
Categorii de top
Cartofi à la Franța
Rețetă pentru delicioșii cartofi à la Franța, pe care îi iubim cu toții.
Fierbem cartofii în coajă și îi curățăm după ce s-au răcit.
Gătim cârnatul și trei ouă.
Într-un castron amestecăm smântână, lapte și un ou.
Tăiem cartofii în felii și așezăm primul rând pe o tavă unsă.
Le presărăm cu sare, condimente și busuioc.
Pe cartofi punem ouăle tăiate și cârnații.
Amestecăm din nou cartofii.
Turnăm totul cu sos și presărăm cu brânză.
Cartofii francezi se coac în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 40 de minute.
Cum ai făcut această rețetă?