PUBLICITATE
Sursa :: FB: Varenie je radosť
Cartofi à la Franța
Rețetă pentru delicioșii cartofi à la Franța, pe care îi iubim cu toții.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 kg Cartofi fierți în coajă
- 100 ml lapte
- 100 g brânză tare
- 4 ks ou
- 1 ks smântână acră
- 1 ks cârnați
- sare și piper
- Rașchetă zburătoare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Fierbem cartofii în coajă și îi curățăm după ce s-au răcit.
2. Pasul
Gătim cârnatul și trei ouă.
3. Pasul
Într-un castron amestecăm smântână, lapte și un ou.
4. Pasul
Tăiem cartofii în felii și așezăm primul rând pe o tavă unsă.
5. Pasul
Le presărăm cu sare, condimente și busuioc.
6. Pasul
Pe cartofi punem ouăle tăiate și cârnații.
7. Pasul
Amestecăm din nou cartofii.
8. Pasul
Turnăm totul cu sos și presărăm cu brânză.
9. Pasul
Cartofii francezi se coac în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 40 de minute.