PUBLICITATE

Sursa :: bit245 from Getty Images

Chiftele de dovlecel la cuptor

Chiftele de dovlecel delicioase și sănătoase, preparate în cuptor, deci conțin un minim de grăsime. O alegere ideală pentru vegetarieni și cei care încearcă să mănânce mai sănătos și mai diversificat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 ks dovlecei Adăugat la
  • 2 ks ou Adăugat la
  • 100 g pesmet Adăugat la
  • 100 g parmezan Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 ks Ardei roșu Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 200 de grade și captușiți tava cu hârtie de copt.

2. Pasul

Razăți dovlecelul gros și lăsați-l să stea pentru a elibera apa.

3. Pasul

Tăiați usturoiul și ardeiul mărunt.

4. Pasul

Într-un vas amestecați pesmetul, parmezanul, usturoiul tocat și ardeiul, sarea și piperul.

5. Pasul

Stoarceți lămâia și adăugați-o la amestec.

6. Pasul

Adăugați ouăle bătute în amestec și amestecați bine totul.

7. Pasul

Formați chiftele din amestec și așezați-le pe tava.

8. Pasul

Coaceți chifteluțele în cuptorul preîncălzit aproximativ 20 de minute. Apoi întoarceți-le și coaceți-le încă 10-15 minute, până se vor rumeni.

9. Pasul

Lăsați șnițelele să se răcească puțin și apoi serviți. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou