PUBLICITATE

Chiftele de porc

Un prânz duminical favorit

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6
  • 700 g Cotlete de porc prăjite Adăugat la
  • 2 căței de usturoi Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
  • Sare Adăugat la
  • frunze de pătrunjel Adăugat la
  • 2 ou Adăugat la
  • 2 ks rulouri Adăugat la
  • pesmet Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Amestecăm carnea tocată cu usturoiul pisat, sare și piper negru. Adăugăm puțin pătrunjel tocat, ouăle și cornurile. Eu le înmoi în mod obișnuit într-o cantitate mică de apă, le stoarc în palme și le adaug la carne. Combinăm bine toate ingredientele... cum altfel decât cu mâinile. De obicei pregătesc carnea înainte și o las să stea în frigider cel puțin o oră.

2. Pasul

Apoi formăm chifteluțe din carne, le acoperim în pesmet și le prăjim în ulei pe ambele părți.

Evaluați această rețetă

Îți place această rețetă?

Cum ai făcut această rețetă?

0 / 255
Adăugați o fotografie

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Reels

Nou
Recipe author image Frommykitchendotcom

Chiftele de porc

Un prânz duminical favorit

35
Proces-verbal
6
Număr de porții
Procedura
1. Pasul

Amestecăm carnea tocată cu usturoiul pisat, sare și piper negru. Adăugăm puțin pătrunjel tocat, ouăle și cornurile. Eu le înmoi în mod obișnuit într-o cantitate mică de apă, le stoarc în palme și le adaug la carne. Combinăm bine toate ingredientele... cum altfel decât cu mâinile. De obicei pregătesc carnea înainte și o las să stea în frigider cel puțin o oră.

2. Pasul

Apoi formăm chifteluțe din carne, le acoperim în pesmet și le prăjim în ulei pe ambele părți.

Ingrediente
700 g
Cotlete de porc prăjite
2
căței de usturoi
Piper negru
Sare
frunze de pătrunjel
2
ou
2 ks
rulouri
pesmet