PUBLICITATE
Chiftele de porc
Un prânz duminical favorit
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
- 700 g Cotlete de porc prăjite
- 2 căței de usturoi
- Piper negru
- Sare
- frunze de pătrunjel
- 2 ou
- 2 ks rulouri
- pesmet
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
35 min.
1. Pasul
Amestecăm carnea tocată cu usturoiul pisat, sare și piper negru. Adăugăm puțin pătrunjel tocat, ouăle și cornurile. Eu le înmoi în mod obișnuit într-o cantitate mică de apă, le stoarc în palme și le adaug la carne. Combinăm bine toate ingredientele... cum altfel decât cu mâinile. De obicei pregătesc carnea înainte și o las să stea în frigider cel puțin o oră.
2. Pasul
Apoi formăm chifteluțe din carne, le acoperim în pesmet și le prăjim în ulei pe ambele părți.