:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/6R7TcOAsm5rbCBbZl1eA/29ac34e8bcd17350573821681acae9.jpeg)
Chiftele de porc
Un prânz duminical favorit
Ingrediente
- 700 g Cotlete de porc prăjite
- 2 căței de usturoi
- Piper negru
- Sare
- frunze de pătrunjel
- 2 ou
- 2 ks rulouri
- pesmet
Ultimele broșuri
Procedura
Amestecăm carnea tocată cu usturoiul pisat, sare și piper negru. Adăugăm puțin pătrunjel tocat, ouăle și cornurile. Eu le înmoi în mod obișnuit într-o cantitate mică de apă, le stoarc în palme și le adaug la carne. Combinăm bine toate ingredientele... cum altfel decât cu mâinile. De obicei pregătesc carnea înainte și o las să stea în frigider cel puțin o oră.
Apoi formăm chifteluțe din carne, le acoperim în pesmet și le prăjim în ulei pe ambele părți.
Împărtășiți rețeta cu alții
Reels
NouCele mai recente rețete
Cele mai recente rețete
Reels
NouRețete preferate
Categorii de top
Chiftele de porc
Un prânz duminical favorit
Amestecăm carnea tocată cu usturoiul pisat, sare și piper negru. Adăugăm puțin pătrunjel tocat, ouăle și cornurile. Eu le înmoi în mod obișnuit într-o cantitate mică de apă, le stoarc în palme și le adaug la carne. Combinăm bine toate ingredientele... cum altfel decât cu mâinile. De obicei pregătesc carnea înainte și o las să stea în frigider cel puțin o oră.
Apoi formăm chifteluțe din carne, le acoperim în pesmet și le prăjim în ulei pe ambele părți.
Cum ai făcut această rețetă?