PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: Sabrina_Ripke_Fotografie

Clasic Cornulete cu zăpadă

Cornuletele cu zăpadă sunt un desert popular maghiar, tradițional pregătit în perioada Crăciunului. Este un deliciu friabil, presărat cu zahăr de vanilie, umplut cu gem, ușor de preparat și îndrăgit de toată lumea. Cu următoarea rețetă, poți obține un rezultat perfect.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20

Pentru paste

  • 300 g făină Adăugat la
  • 200 g unt Adăugat la
  • 100 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 db Gălbenuș de ou Adăugat la
  • 10 g Praf de copt Adăugat la
  • 2 pachet zahăr vanilat Adăugat la

Pentru umplutura

  • 200 g conserve de piersici Adăugat la

La partea de sus

  • 1 pachet zahăr vanilat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pasul 1: Prepararea aluatului

2. Pasul

Pasul 2: Întinderea aluatului și formarea cornulețelor

3. Pasul

Pasul 3: Umplerea cornurilor

4. Pasul

Pasul 4: Coacerea cornurilor

5. Pasul

Pasul 5: Trecerea cornulețelor prin zahăr vanilat

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou