PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: Sabrina_Ripke_Fotografie
Clasic Cornulete cu zăpadă
Cornuletele cu zăpadă sunt un desert popular maghiar, tradițional pregătit în perioada Crăciunului. Este un deliciu friabil, presărat cu zahăr de vanilie, umplut cu gem, ușor de preparat și îndrăgit de toată lumea. Cu următoarea rețetă, poți obține un rezultat perfect.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
20
Pentru paste
- 300 g făină
- 200 g unt
- 100 g zahăr de cofetărie
- 1 db Gălbenuș de ou
- 10 g Praf de copt
- 2 pachet zahăr vanilat
Pentru umplutura
- 200 g conserve de piersici
La partea de sus
- 1 pachet zahăr vanilat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Pasul 1: Prepararea aluatului
2. Pasul
Pasul 2: Întinderea aluatului și formarea cornulețelor
3. Pasul
Pasul 3: Umplerea cornurilor
4. Pasul
Pasul 4: Coacerea cornurilor
5. Pasul
Pasul 5: Trecerea cornulețelor prin zahăr vanilat