PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: Sabrina_Ripke_Fotografie

Clasic Cornulete cu zăpadă

Cornuletele cu zăpadă sunt un desert popular maghiar, tradițional pregătit în perioada Crăciunului. Este un deliciu friabil, presărat cu zahăr de vanilie, umplut cu gem, ușor de preparat și îndrăgit de toată lumea. Cu următoarea rețetă, poți obține un rezultat perfect.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
20

Pentru paste

  • 300 g făină Adăugat la
  • 200 g unt Adăugat la
  • 100 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 db Gălbenuș de ou Adăugat la
  • 10 g Praf de copt Adăugat la
  • 2 pachet zahăr vanilat Adăugat la

Pentru umplutura

  • 200 g conserve de piersici Adăugat la

La partea de sus

  • 1 pachet zahăr vanilat Adăugat la

Valori nutriționale și preț

Pentru ca site-ul să funcționeze corect, dezactivați blocarea reclamelor în browserul dvs.

PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pasul 1: Prepararea aluatului

2. Pasul

Pasul 2: Întinderea aluatului și formarea cornulețelor

3. Pasul

Pasul 3: Umplerea cornurilor

4. Pasul

Pasul 4: Coacerea cornurilor

PUBLICITATE
5. Pasul

Pasul 5: Trecerea cornulețelor prin zahăr vanilat

Evaluați această rețetă

Îți place această rețetă?

Cum ai făcut această rețetă?

0 / 255
Adăugați o fotografie

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Reels

Nou
Recipe author image vedresbogi

Clasic Cornulete cu zăpadă

Cornuletele cu zăpadă sunt un desert popular maghiar, tradițional pregătit în perioada Crăciunului. Este un deliciu friabil, presărat cu zahăr de vanilie, umplut cu gem, ușor de preparat și îndrăgit de toată lumea. Cu următoarea rețetă, poți obține un rezultat perfect.

60
Proces-verbal
20
Număr de porții
Procedura
1. Pasul

Pasul 1: Prepararea aluatului

2. Pasul

Pasul 2: Întinderea aluatului și formarea cornulețelor

3. Pasul

Pasul 3: Umplerea cornurilor

4. Pasul

Pasul 4: Coacerea cornurilor

5. Pasul

Pasul 5: Trecerea cornulețelor prin zahăr vanilat

Ingrediente
Pentru paste
300 g
făină
200 g
unt
100 g
zahăr de cofetărie
1 db
Gălbenuș de ou
10 g
Praf de copt
2 pachet
zahăr vanilat
Pentru umplutura
200 g
conserve de piersici
La partea de sus
1 pachet
zahăr vanilat