:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/FE6nIZm1j0NYS3ZWGakR/78586422429aa0ad1588c27b5b6fa1.jpeg)
Sursa :: Pixabay: Sabrina_Ripke_Fotografie
Clasic Cornulete cu zăpadă
Cornuletele cu zăpadă sunt un desert popular maghiar, tradițional pregătit în perioada Crăciunului. Este un deliciu friabil, presărat cu zahăr de vanilie, umplut cu gem, ușor de preparat și îndrăgit de toată lumea. Cu următoarea rețetă, poți obține un rezultat perfect.
Ingrediente
Pentru paste
- 300 g făină
- 200 g unt
- 100 g zahăr de cofetărie
- 1 db Gălbenuș de ou
- 10 g Praf de copt
- 2 pachet zahăr vanilat
Pentru umplutura
- 200 g conserve de piersici
La partea de sus
- 1 pachet zahăr vanilat
Ultimele broșuri
Valori nutriționale și preț
Procedura
Pasul 1: Prepararea aluatului
Pasul 2: Întinderea aluatului și formarea cornulețelor
Pasul 3: Umplerea cornurilor
Pasul 4: Coacerea cornurilor
Pasul 5: Trecerea cornulețelor prin zahăr vanilat
Împărtășiți rețeta cu alții
Reels
NouCele mai recente rețete
Cele mai recente rețete
Reels
NouRețete preferate
Categorii de top
Clasic Cornulete cu zăpadă
Cornuletele cu zăpadă sunt un desert popular maghiar, tradițional pregătit în perioada Crăciunului. Este un deliciu friabil, presărat cu zahăr de vanilie, umplut cu gem, ușor de preparat și îndrăgit de toată lumea. Cu următoarea rețetă, poți obține un rezultat perfect.
Pasul 1: Prepararea aluatului
Pasul 2: Întinderea aluatului și formarea cornulețelor
Pasul 3: Umplerea cornurilor
Pasul 4: Coacerea cornurilor
Pasul 5: Trecerea cornulețelor prin zahăr vanilat
Cum ai făcut această rețetă?