vedresbogi
54
numărul de rețete
2,5K
numărul de vizualizări de rețete
1
numărul de rețete adăugate la favorite
Piept de curcan învăluit
Pieptul de curcan învăluit este un clasic al bucătăriei maghiare, preparat cu o umplutură tăiată mărunt și îmbogățită cu condimente. Această rețetă este simplă și rapidă, ideală pentru cinele de zi cu zi sau pentru ocazii speciale.
Mákos hókifli
A mákos hókifli egy finom, magyar stílusú sütemény, tökéletes téli csemege. A mákos töltelék kombinálva a könnyű, omlós tésztával kitűnő választás a karácsonyi vagy újévi ünnepekhez, de igazából bármikor elkészíthető, ha valami különleges desszertre vágyik. A recept egyszerű, mégis nagyon ízletes végeredményt ad.
Clasic Cornulete cu zăpadă
Cornuletele cu zăpadă sunt un desert popular maghiar, tradițional pregătit în perioada Crăciunului. Este un deliciu friabil, presărat cu zahăr de vanilie, umplut cu gem, ușor de preparat și îndrăgit de toată lumea. Cu următoarea rețetă, poți obține un rezultat perfect.
Cornulețe cu nuci
Cornulețele cu nuci sunt o delicatesă maghiară extrem de populară, care se prepară cu umplutură de nucă dulce și se presară cu zahăr pudră. În perioada Crăciunului, ne întâlnim cu ele destul de des. Acest desert moale și plăcut de dulce este alegerea perfectă dacă dorim un desert cu adevărat special, dar este, de asemenea, perfect și în timpul săptămânii, alături de o ceașcă de cafea.
Platou rece pentru Revelion
Un platou rece pentru Revelion, bogat și variat, care satisface toate gusturile. O selecție abundentă și delicioasă de mezeluri și sosuri de brânzeturi, legume și fructe proaspete. Este un fel de mâncare ideal pentru petreceri, care poate fi preparat înainte.
Brad de Crăciun cu Nutella
Bradul de Crăciun cu Nutella este un desert de Crăciun de neuitat, care în plus poate fi și un ornament foarte frumos pe masa de sărbătoare.
Brioșă de miere în formă de brad de Crăciun
O delicatesă de Crăciun dulce și delicioasă, care va deveni elementul central al reuniunilor de familie. Pregătește rețeta tradițională de brioșă de miere, apoi modelează aluatul în forma unui brad de Crăciun.
Piure de sfeclă roșie
Piureul de sfeclă roșie este un fel de mâncare vegetarian simplu, dar sățios. Sfecla roșie este componenta principală, care nu doar că este delicioasă, dar este și foarte sănătoasă. Este o alegere ideală dacă ești în căutarea unui fel de mâncare ce poate fi preparat cu ușurință și care este bogat în vitamine.
Vega Töltött Káposzta
Ez egy ízletes magyar recept, amely tökéletes választás a vegetáriánusok számára. Gazdag ízekkel és egészséges hozzávalókkal készül, ideális hideg téli napokon.
Cozonac de Crăciun
Crăciunul pur și simplu nu ar fi la fel fără cozonacul tradițional, aromat, delicios. Această rețetă include toate ingredientele necesare pentru un cozonac de Crăciun perfect, inclusiv instrucțiuni ușor de urmărit, de la frământare până la coacere. Bucătărie fericită!
Tortă de brânză cu portocale
O tortă de brânză cu gust de portocale care va fi o adevărată delicatesă în zilele de vară. Gusturile dulci și acide se echilibrează perfect în acest desert divin.
Pufos Turta cu Miere
Aceasta rețeta oferă o versiune minunată și pufosă a tradiționalei turtă cu miere, care poate fi decorul oricărei mese festive. Este ușor de pregătit, iar rezultatul final va impresiona pe toată lumea.