:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/fbHyHLO_vhDlNmoo4-Cu/e6cab4df2b23262e6c4d85e029d7f6.png)
Sursa :: Pixabay : maria-anne
Combinămă de chiftele de cartofi
Această rețetă tradițională pentru combinămă de chiftele de cartofi din cartofi cruzi și fierți este o variație binevenită la garniturile obișnuite. Chiftelele sunt crocante la exterior și moi la interior. Sunt perfecte pentru orice fel de mâncare bogat în carne.
Ingrediente
- 500 g Cartofi fragezi
- 500 g Cartofi cruzi
- 60 g griș
- 2 Bucată ouă
- 1 Pinch sare
Ultimele broșuri
Valori nutriționale și preț
Procedura
Pentru rețeta de găluște de cartofi jumătate și jumătate, curățați cartofii cruzi și cei fierți și radeți-i fin. Puneți cartofii rași într-un prosop de bucătărie și stoarceți lichidul în exces.
Puneți cartofii într-un castron mare și adăugați grișul, ouăle și sarea. Framântați bine amestecul până obțineți un aluat neted.
Modelați aluatul în găluște și lăsați-le la fiert într-o oală mare cu apă sărată clocotită timp de 20 de minute. Găluștele sunt gata când acestea se ridică la suprafață.
Scoateți jumătate din găluște de cartofi cu o lingură cu găuri din apă și lăsați-le să se răcească câteva minute înainte de a le servi.
Împărtășiți rețeta cu alții
Reels
NouCele mai recente rețete
Cele mai recente rețete
Reels
NouRețete preferate
Categorii de top
Combinămă de chiftele de cartofi
Această rețetă tradițională pentru combinămă de chiftele de cartofi din cartofi cruzi și fierți este o variație binevenită la garniturile obișnuite. Chiftelele sunt crocante la exterior și moi la interior. Sunt perfecte pentru orice fel de mâncare bogat în carne.
Pentru rețeta de găluște de cartofi jumătate și jumătate, curățați cartofii cruzi și cei fierți și radeți-i fin. Puneți cartofii rași într-un prosop de bucătărie și stoarceți lichidul în exces.
Puneți cartofii într-un castron mare și adăugați grișul, ouăle și sarea. Framântați bine amestecul până obțineți un aluat neted.
Modelați aluatul în găluște și lăsați-le la fiert într-o oală mare cu apă sărată clocotită timp de 20 de minute. Găluștele sunt gata când acestea se ridică la suprafață.
Scoateți jumătate din găluște de cartofi cu o lingură cu găuri din apă și lăsați-le să se răcească câteva minute înainte de a le servi.
Cum ai făcut această rețetă?