PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : maria-anne

Combinămă de chiftele de cartofi

Această rețetă tradițională pentru combinămă de chiftele de cartofi din cartofi cruzi și fierți este o variație binevenită la garniturile obișnuite. Chiftelele sunt crocante la exterior și moi la interior. Sunt perfecte pentru orice fel de mâncare bogat în carne.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Cartofi fragezi Adăugat la
  • 500 g Cartofi cruzi Adăugat la
  • 60 g griș Adăugat la
  • 2 Bucată ouă Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la

Valori nutriționale și preț

Pentru ca site-ul să funcționeze corect, dezactivați blocarea reclamelor în browserul dvs.

PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pentru rețeta de găluște de cartofi jumătate și jumătate, curățați cartofii cruzi și cei fierți și radeți-i fin. Puneți cartofii rași într-un prosop de bucătărie și stoarceți lichidul în exces.

2. Pasul

Puneți cartofii într-un castron mare și adăugați grișul, ouăle și sarea. Framântați bine amestecul până obțineți un aluat neted.

3. Pasul

Modelați aluatul în găluște și lăsați-le la fiert într-o oală mare cu apă sărată clocotită timp de 20 de minute. Găluștele sunt gata când acestea se ridică la suprafață.

4. Pasul

Scoateți jumătate din găluște de cartofi cu o lingură cu găuri din apă și lăsați-le să se răcească câteva minute înainte de a le servi.

PUBLICITATE

Evaluați această rețetă

Îți place această rețetă?

Cum ai făcut această rețetă?

0 / 255
Adăugați o fotografie

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Reels

Nou
Recipe author image Gretarezepte

Combinămă de chiftele de cartofi

Această rețetă tradițională pentru combinămă de chiftele de cartofi din cartofi cruzi și fierți este o variație binevenită la garniturile obișnuite. Chiftelele sunt crocante la exterior și moi la interior. Sunt perfecte pentru orice fel de mâncare bogat în carne.

60
Proces-verbal
4
Număr de porții
Procedura
1. Pasul

Pentru rețeta de găluște de cartofi jumătate și jumătate, curățați cartofii cruzi și cei fierți și radeți-i fin. Puneți cartofii rași într-un prosop de bucătărie și stoarceți lichidul în exces.

2. Pasul

Puneți cartofii într-un castron mare și adăugați grișul, ouăle și sarea. Framântați bine amestecul până obțineți un aluat neted.

3. Pasul

Modelați aluatul în găluște și lăsați-le la fiert într-o oală mare cu apă sărată clocotită timp de 20 de minute. Găluștele sunt gata când acestea se ridică la suprafață.

4. Pasul

Scoateți jumătate din găluște de cartofi cu o lingură cu găuri din apă și lăsați-le să se răcească câteva minute înainte de a le servi.

Ingrediente
500 g
Cartofi fragezi
500 g
Cartofi cruzi
60 g
griș
2 Bucată
ouă
1 Pinch
sare