PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay : maria-anne

Combinămă de chiftele de cartofi

Această rețetă tradițională pentru combinămă de chiftele de cartofi din cartofi cruzi și fierți este o variație binevenită la garniturile obișnuite. Chiftelele sunt crocante la exterior și moi la interior. Sunt perfecte pentru orice fel de mâncare bogat în carne.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Cartofi fragezi Adăugat la
  • 500 g Cartofi cruzi Adăugat la
  • 60 g griș Adăugat la
  • 2 Bucată ouă Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Pentru rețeta de găluște de cartofi jumătate și jumătate, curățați cartofii cruzi și cei fierți și radeți-i fin. Puneți cartofii rași într-un prosop de bucătărie și stoarceți lichidul în exces.

2. Pasul

Puneți cartofii într-un castron mare și adăugați grișul, ouăle și sarea. Framântați bine amestecul până obțineți un aluat neted.

3. Pasul

Modelați aluatul în găluște și lăsați-le la fiert într-o oală mare cu apă sărată clocotită timp de 20 de minute. Găluștele sunt gata când acestea se ridică la suprafață.

4. Pasul

Scoateți jumătate din găluște de cartofi cu o lingură cu găuri din apă și lăsați-le să se răcească câteva minute înainte de a le servi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou