PUBLICITATE
Sursa :: whitewish from Canva
Cotlete de pui cu iaurt
Cotletele de pui marinate în sos de iaurt sunt felul principal ideal pentru orice ocazie.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 Bucăți Piept de pui
- 2 căni Iaurt neîndulcit
- 3 cuișoare Usturoi
- 1 lingură Paprika măcinată
- 1 lingură Coriandru
- Sare și piper negru pentru asezonare
- 2 linguri Ulei pentru prăjire
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
35 min.
1. Pasul
Spălați pieptul de pui, uscați-l și tăiați-l în felii. Se condimentează cu sare și piper și se pun într-un castron.
2. Pasul
Într-un alt castron, se amestecă iaurtul, usturoiul pisat, ardeiul iute și coriandrul tocat mărunt.
3. Pasul
Se toarnă amestecul de iaurt peste cotletele de pui și se lasă la marinat cel puțin 30 de minute sau, ideal, peste noapte.
4. Pasul
După marinare, scoateți cotletele din iaurt și curățați-le puțin din sosul inutil.
5. Pasul
Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjesc cotletele pe ambele părți până devin aurii. Apoi, se reduce focul, se acoperă tigaia și se gătesc încă 10-15 minute.