Sursa :: Ravsky from Getty Images
Delicioase coapse de pui prăjit
Garantat cele mai bune coapse de pui la cuptor, pe care obișnuiam să le coc duminica la prânz.
Ingrediente
- 4 cuișoare Usturoi
- ulei de măsline
- sare și piper negru proaspăt măcinat
- 1 lingură Paprika măcinată
- 1 lingură Turmeric
- Rosemary
Ultimele broșuri
Procedura
Clătiți coapsele de pui, uscați-le și frecați-le cu ulei de măsline. Presărați cățeii de usturoi în carne.
Sărați și piperați carnea cu paprika măcinată și turmeric. Recomand întotdeauna să folosiți condimente proaspăt măcinate, deoarece aroma și gustul lor este mult mai puternic și mai intens.
Transferați coapsele de pui într-o tavă de copt și presărați-le cu rozmarin.
Puneți tava de prăjit în cuptorul preîncălzit la 220°C și coaceți coapsele timp de aproximativ o oră și jumătate. Întoarceți coapsele din când în când și stropiți-le cu apă la nevoie.
În timpul coacerii, în tava de prăjit se va forma un suc foarte bun, pe care vă recomand să îl turnați peste coapsele de pui finite înainte de a le servi. Acest lucru va frăgezi și mai mult carnea și îi va da o aromă minunată.