PUBLICITATE

Dovlecei umpluți

O delicatesă ușoară de vară

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 Maturat Dovlecei Adăugat la
  • șuncă Adăugat la
  • Salut Adăugat la
  • Brânză afumată Adăugat la
  • Rădăcini Adăugat la
  • Fulgi de soia Adăugat la
  • Orice ne oferă gospodăria Adăugat la
  • 3 bucată ou Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Curățăm o dovlecel copt, dar nu prea bătrân, îl tăiem în bucăți de dimensiuni ale unui coș de fum și îi scoatem miezul, ușor sărat. Pulpă o puteți folosi sau nu dacă ați înăbușit umplutura conform preferințelor dvs. Eu folosesc interiorul dovlecelului chiar și cu semințe. La acesta adaug tocătură de soia înmuiată și condimentată, șuncă rasă și brânză. Condimentez amestecul și adaug 3 ouă. Amestec toate împreună. Umplu tuburile cu amestec, adaug jumătate de ou pe partea de sus și las jumătatea de deasupra așa cum este, fără ouă. Așez cartofii tăiați și sărați pe lângă bucățile de dovlecel. Presar cu brânză rasă și coaceți aproximativ 45 de minute sau până când dovlecelul este moale.

2. Pasul

Vom face varianta fără șuncă a gulașului pur și simplu omitând șunca.

3. Pasul

Poftă bună :-)

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou