PUBLICITATE

Sursa :: peterzsuzsa from Getty Images

Friptura de miel cu os

Rețetă pentru o delicioasă friptură de picior de miel cu os, care necesită mai mult timp pentru a fi preparată, dar rezultatul merită.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 112 kg Pulpă de miel cu os Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 3 crengi Rosemary Adăugat la
  • 2 crengi Cimbru Adăugat la
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • Sare și piper negru proaspăt măcinat după gust Adăugat la
  • 2 ro Ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

150 min.
1. Pasul

Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 180°C.

2. Pasul

Spălați și uscați piciorul de miel și introduceți crenguțele de rozmarin și cimbru în găurile mici pe care le faceți în picior cu un cuțit. Această tehnică ajută la infuzarea ierburilor în carne, conferindu-i o aromă unică și aromată.

3. Pasul

Se curăță ceapa și se taie usturoiul felii. Ceapa și usturoiul vor forma baza pentru sos și vor adăuga friptura cu umiditatea și aroma necesare.

4. Pasul

Se presară coapsa cu sare și piper negru proaspăt măcinat și se unge cu ulei de măsline.

5. Pasul

Așezați piciorul de miel peste ceapa și usturoiul de pe o foaie de copt. Puteți stropi cu încă puțin ulei de măsline.

6. Pasul

Puneți tava de prăjit în cuptor și coaceți timp de aproximativ 2 ore sau până când carnea începe să se desprindă de pe os. Ungerea regulată a cărnii cu grăsime în timpul coacerii va asigura suculența.

7. Pasul

Scoateți piciorul de miel din cuptor și lăsați-l să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de a-l tăia. Acest pas este crucial, deoarece astfel carnea își va păstra suculența.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou