PUBLICITATE

Sursa :: bhofack2 from Getty Images

Fursecuri cu fursecuri scurte

Această rețetă de fursecuri cu fursecuri este rețeta mea secretă de familie pe care aș vrea să o împărtășesc cu voi. Cu siguranță, sunt acompaniamentul perfect pentru cafeaua de dimineață. Sunt incredibil de sfărâmicioase, cu o aromă delicată de vanilie și zahăr pudră.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
15
  • 250 g Făinuri Adăugat la
  • 100 g zahăr pudră Adăugat la
  • 200 g Unt Adăugat la
  • 2 buc gălbenușuri Adăugat la
  • 1 linguriță extract de vanilie Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Într-un castron, se amestecă făina cu zahărul pudră și un vârf de cuțit de sare. Sfat: încercați să aveți toate ingredientele la temperatura camerei, astfel aluatul va fi mai elastic și mai ușor de frământat.

2. Pasul

Adăugați untul tăiat și gălbenușurile de ou la amestecul uscat, urmat de extractul de vanilie. Se frământă aluatul până se obține o masă omogenă. Sfatul meu: nu frământați aluatul prea mult timp pentru a evita ca acesta să se întărească prea mult.

3. Pasul

Se formează o bilă din aluat, se înfășoară în folie alimentară și se pune la frigider pentru aproximativ 30 de minute. Această pauză de răcoare va permite aluatului să se întărească corespunzător și îl va face mai ușor de întins.

4. Pasul

După acest timp, întindeți aluatul la o grosime de aproximativ 1 cm și tăiați orice formă doriți.

5. Pasul

Așezați fursecurile decupate pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Sfat: nu uitați să lăsați suficient spațiu între fursecuri, deoarece acestea se pot dilata puțin în timpul coacerii.

6. Pasul

Coaceți fursecurile în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius timp de aproximativ 10-12 minute, până când încep să se rumenească ușor pe margini.

7. Pasul

Se răcesc prăjiturile finite și apoi se presară cu zahăr pudră. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou