PUBLICITATE

Sursa :: GMVozd for Getty Images

Humăr clasic

Savurați un humăr clasic proaspăt preparat, care oferă o adevărată plăcere culinară. Acest fel de mâncare simplu, dar rafinat, este servit cu unt de ierburi delicios și este opțiunea perfectă pentru ocazii speciale.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
2

Ciocan

  • 2 Bucată Homari vii Adăugat la
  • 10 l apă Adăugat la
  • 2 Lingură de ceai sare Adăugat la

Unt de ierburi

  • 100 Gram unt Adăugat la
  • 2 Buchet Cimbru proaspăt Adăugat la
  • 1 Sucursala Rozmarin proaspăt Adăugat la
  • 2 Degetele de la picioare usturoi Adăugat la
  • 1 Lingură de ceai sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Aduceți apa la fierbere într-o oală mare. Sărați apa și adăugați homarii. Fierbeți-le timp de 15 minute.

2. Pasul

Între timp, topiți untul într-o tigaie mică și adăugați ierburile și usturoiul. Lăsați să fiarbă la foc mic timp de 10 minute.

3. Pasul

Scoateți homarii din apă și tăiați-i la jumătate. Stropiți untul cu ierburi peste carne.

4. Pasul

Serviți imediat homarul, garnisit cu suc de lămâie proaspăt și pătrunjel.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou