PUBLICITATE
Sursa :: GMVozd for Getty Images
Humăr clasic
Savurați un humăr clasic proaspăt preparat, care oferă o adevărată plăcere culinară. Acest fel de mâncare simplu, dar rafinat, este servit cu unt de ierburi delicios și este opțiunea perfectă pentru ocazii speciale.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
2
Ciocan
- 2 Bucată Homari vii
- 10 l apă
- 2 Lingură de ceai sare
Unt de ierburi
- 100 Gram unt
- 2 Buchet Cimbru proaspăt
- 1 Sucursala Rozmarin proaspăt
- 2 Degetele de la picioare usturoi
- 1 Lingură de ceai sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Aduceți apa la fierbere într-o oală mare. Sărați apa și adăugați homarii. Fierbeți-le timp de 15 minute.
2. Pasul
Între timp, topiți untul într-o tigaie mică și adăugați ierburile și usturoiul. Lăsați să fiarbă la foc mic timp de 10 minute.
3. Pasul
Scoateți homarii din apă și tăiați-i la jumătate. Stropiți untul cu ierburi peste carne.
4. Pasul
Serviți imediat homarul, garnisit cu suc de lămâie proaspăt și pătrunjel.