:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/bXu1JK7OJUd26iAC70Tz/9d4187e0a45fcd0df0b48fe30941e4.jpeg)
Sursa :: Oleksandr P from Pexels
Ketchup de casă cu sfeclă roșie
Un ketchup de casă delicios cu sfeclă roșie, care este un companion perfect pentru mâncărurile la grătar. Este, de asemenea, o alternativă excelentă la sosurile din magazin, a cărei preparare este simplă, iar rezultatul este cu adevărat gustos.
Ingrediente
- 1 bucată The Onion
- 500 g sfeclă roșie
- 400 g Roșii
- 2 lingurițe oțet de cidru de mere
- 2 căni apă
- 200 g zahăr
- 1 linguriță sare
Ultimele broșuri
Valori nutriționale și preț
Procedura
Într-o cratiță adâncă, căliți ceapa tocată mărunt până când se înmoaie și devine aurie.
Adăugați sfecla rasă și roșiile tăiate bucăți. Adăugați și oțet, apă, zahăr și sare.
Acoperiți și lăsați să fiarbă la foc mediu aproximativ o oră, sau până se îngroașă.
Apoi turnați ketchup-ul în borcane de sticlă și lăsați-l să se răcească. Puteți să-l păstrați în frigider până la 2 săptămâni.
Împărtășiți rețeta cu alții
Reels
NouCele mai recente rețete
Cele mai recente rețete
Reels
NouRețete preferate
Categorii de top
Ketchup de casă cu sfeclă roșie
Un ketchup de casă delicios cu sfeclă roșie, care este un companion perfect pentru mâncărurile la grătar. Este, de asemenea, o alternativă excelentă la sosurile din magazin, a cărei preparare este simplă, iar rezultatul este cu adevărat gustos.
Într-o cratiță adâncă, căliți ceapa tocată mărunt până când se înmoaie și devine aurie.
Adăugați sfecla rasă și roșiile tăiate bucăți. Adăugați și oțet, apă, zahăr și sare.
Acoperiți și lăsați să fiarbă la foc mediu aproximativ o oră, sau până se îngroașă.
Apoi turnați ketchup-ul în borcane de sticlă și lăsați-l să se răcească. Puteți să-l păstrați în frigider până la 2 săptămâni.
Cum ai făcut această rețetă?