PUBLICITATE
Sursa :: Oleksandr P from Pexels
Ketchup de casă cu sfeclă roșie
Un ketchup de casă delicios cu sfeclă roșie, care este un companion perfect pentru mâncărurile la grătar. Este, de asemenea, o alternativă excelentă la sosurile din magazin, a cărei preparare este simplă, iar rezultatul este cu adevărat gustos.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
3
- 1 bucată The Onion
- 500 g sfeclă roșie
- 400 g Roșii
- 2 lingurițe oțet de cidru de mere
- 2 căni apă
- 200 g zahăr
- 1 linguriță sare
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Într-o cratiță adâncă, căliți ceapa tocată mărunt până când se înmoaie și devine aurie.
2. Pasul
Adăugați sfecla rasă și roșiile tăiate bucăți. Adăugați și oțet, apă, zahăr și sare.
3. Pasul
Acoperiți și lăsați să fiarbă la foc mediu aproximativ o oră, sau până se îngroașă.
4. Pasul
Apoi turnați ketchup-ul în borcane de sticlă și lăsați-l să se răcească. Puteți să-l păstrați în frigider până la 2 săptămâni.