PUBLICITATE

Sursa :: Oleksandr P from Pexels

Ketchup de casă cu sfeclă roșie

Un ketchup de casă delicios cu sfeclă roșie, care este un companion perfect pentru mâncărurile la grătar. Este, de asemenea, o alternativă excelentă la sosurile din magazin, a cărei preparare este simplă, iar rezultatul este cu adevărat gustos.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
3
  • 1 bucată The Onion Adăugat la
  • 500 g sfeclă roșie Adăugat la
  • 400 g Roșii Adăugat la
  • 2 lingurițe oțet de cidru de mere Adăugat la
  • 2 căni apă Adăugat la
  • 200 g zahăr Adăugat la
  • 1 linguriță sare Adăugat la

Valori nutriționale și preț

Pentru ca site-ul să funcționeze corect, dezactivați blocarea reclamelor în browserul dvs.

PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Într-o cratiță adâncă, căliți ceapa tocată mărunt până când se înmoaie și devine aurie.

2. Pasul

Adăugați sfecla rasă și roșiile tăiate bucăți. Adăugați și oțet, apă, zahăr și sare.

3. Pasul

Acoperiți și lăsați să fiarbă la foc mediu aproximativ o oră, sau până se îngroașă.

4. Pasul

Apoi turnați ketchup-ul în borcane de sticlă și lăsați-l să se răcească. Puteți să-l păstrați în frigider până la 2 săptămâni.

PUBLICITATE

Evaluați această rețetă

Îți place această rețetă?

Cum ai făcut această rețetă?

0 / 255
Adăugați o fotografie

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Reels

Nou
Recipe author image Iwa

Ketchup de casă cu sfeclă roșie

Un ketchup de casă delicios cu sfeclă roșie, care este un companion perfect pentru mâncărurile la grătar. Este, de asemenea, o alternativă excelentă la sosurile din magazin, a cărei preparare este simplă, iar rezultatul este cu adevărat gustos.

60
Proces-verbal
3
Număr de porții
Procedura
1. Pasul

Într-o cratiță adâncă, căliți ceapa tocată mărunt până când se înmoaie și devine aurie.

2. Pasul

Adăugați sfecla rasă și roșiile tăiate bucăți. Adăugați și oțet, apă, zahăr și sare.

3. Pasul

Acoperiți și lăsați să fiarbă la foc mediu aproximativ o oră, sau până se îngroașă.

4. Pasul

Apoi turnați ketchup-ul în borcane de sticlă și lăsați-l să se răcească. Puteți să-l păstrați în frigider până la 2 săptămâni.

Ingrediente
1 bucată
The Onion
500 g
sfeclă roșie
400 g
Roșii
2 lingurițe
oțet de cidru de mere
2 căni
apă
200 g
zahăr
1 linguriță
sare