PUBLICITATE
Sursa :: ajafoto from Getty Images
Sos de roșii cu carne de porc
Delicios sos de roșii cu bucăți de carne de porc.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g carne de porc
- 1 l piure de roșii
- 1 ks The Onion
- 2 ks usturoi
- 2 Articolul ulei de măsline
- 1 Articolul ierburi uscate
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Tăiați carnea în bucăți și sărați-o.
2. Pasul
Tăiați ceapa și usturoiul mărunt și prăjiți-le în ulei.
3. Pasul
Adăugați carnea la ceapă și prăjiți-o până devine maro.
4. Pasul
Adăugați roșii și plante aromatice, sărați și piperati după gust.
5. Pasul
Fiți gătit sosul de roșii cel puțin 20 de minute la foc mic.