Minunatul Chec cu Brânză pentru Cafea
Aluat ras cu brânză și vișine.
Ingrediente
COȘ
- 200 g Faina integrala de spelta fina
- 1 Articolul zahăr vanilat
- 4 ro zahăr de cofetărie
- 1⁄2 pulbere La pâine
- 2 ro cacao
- 1⁄2 gălbenușuri
- 125 g unt înmuiat
AMESTEC DE VIȘINE
- 1 Gem de cireșe
- 200 g Cireșe congelate
- 2 ro zahăr
- 1 ro grâu
STRAT DE LAC
- 200 g Ricotta
- 200 g Brânză de vaci granuloasă sau fină
- 3 ro Zahăr pudră de miere
- 1 Articolul Zahăr vanilat după gust
- 1⁄2 pachete budincă de vanilie
- 1⁄2 gălbenușuri
- 1 ks Alb
- Un pic De coaja de lămâie
Ultimele broșuri
Procedura
ALUAT: Amestecăm ingredientele uscate și umede separat. Apoi, facem un aluat rotund cu mâna, pe care îl înfășurăm în folie și îl punem în congelator cel puțin pentru 1 oră.
După o oră, dăm pe răzătoare jumătate din cale pe o tavă unsă și o bățăm ușor cu mâinile. Punem la copt la 180°C / 5 min. Îmbrăcăm baza fierbinte cu gem.
AMESTEC DE VIȘINE: Putem utiliza compot de vișine sau lăsăm vișinele congelate să fiarbă, adăugăm zahăr și îngroșăm cu amidon dizolvat în puțină apă. Amestecăm până se îngroașă. Lăsăm amestecul să se răcească ușor, apoi îl întindem pe aluatul uns cu gem.
STRATUL DE ALBUȘ: Bateți albușul. Amestecați restul ingredientelor într-un bol și apoi adăugați albușul bătut. Aplicați amestecul peste compoziția de vișine.
Radeaza pe partea de sus a doua jumătate a aluatului și puneți la copt. 180°C / aprox 35 min.După ce este copt, lăsați tortul să se răcească complet și puneți-l într-o cutie etanșă în frigider, pentru a rămâne mereu moale.