PUBLICITATE
Minunatul Chec cu Brânză pentru Cafea

Minunatul Chec cu Brânză pentru Cafea

Aluat ras cu brânză și vișine.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

COȘ

  • 200 g Faina integrala de spelta fina Adăugat la
  • 1 Articolul zahăr vanilat Adăugat la
  • 4 ro zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 12 pulbere La pâine Adăugat la
  • 2 ro cacao Adăugat la
  • 12 gălbenușuri Adăugat la
  • 125 g unt înmuiat Adăugat la

AMESTEC DE VIȘINE

  • 1 Gem de cireșe Adăugat la
  • 200 g Cireșe congelate Adăugat la
  • 2 ro zahăr Adăugat la
  • 1 ro grâu Adăugat la

STRAT DE LAC

  • 200 g Ricotta Adăugat la
  • 200 g Brânză de vaci granuloasă sau fină Adăugat la
  • 3 ro Zahăr pudră de miere Adăugat la
  • 1 Articolul Zahăr vanilat după gust Adăugat la
  • 12 pachete budincă de vanilie Adăugat la
  • 12 gălbenușuri Adăugat la
  • 1 ks Alb Adăugat la
  • Un pic De coaja de lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

ALUAT: Amestecăm ingredientele uscate și umede separat. Apoi, facem un aluat rotund cu mâna, pe care îl înfășurăm în folie și îl punem în congelator cel puțin pentru 1 oră.

Minunatul Chec cu Brânză pentru Cafea - pasul de preparare 1
2. Pasul

După o oră, dăm pe răzătoare jumătate din cale pe o tavă unsă și o bățăm ușor cu mâinile. Punem la copt la 180°C / 5 min. Îmbrăcăm baza fierbinte cu gem.

Minunatul Chec cu Brânză pentru Cafea - pasul de preparare 1
3. Pasul

AMESTEC DE VIȘINE: Putem utiliza compot de vișine sau lăsăm vișinele congelate să fiarbă, adăugăm zahăr și îngroșăm cu amidon dizolvat în puțină apă. Amestecăm până se îngroașă. Lăsăm amestecul să se răcească ușor, apoi îl întindem pe aluatul uns cu gem.

Minunatul Chec cu Brânză pentru Cafea - pasul de preparare 1
4. Pasul

STRATUL DE ALBUȘ: Bateți albușul. Amestecați restul ingredientelor într-un bol și apoi adăugați albușul bătut. Aplicați amestecul peste compoziția de vișine.

Minunatul Chec cu Brânză pentru Cafea - pasul de preparare 1
5. Pasul

Radeaza pe partea de sus a doua jumătate a aluatului și puneți la copt. 180°C / aprox 35 min.După ce este copt, lăsați tortul să se răcească complet și puneți-l într-o cutie etanșă în frigider, pentru a rămâne mereu moale.

Minunatul Chec cu Brânză pentru Cafea - pasul de preparare 1

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou