PUBLICITATE
Minunatul Chec cu Brânză pentru Cafea

Minunatul Chec cu Brânză pentru Cafea

Aluat ras cu brânză și vișine.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

COȘ

  • 200 g Faina integrala de spelta fina Adăugat la
  • 1 Articolul zahăr vanilat Adăugat la
  • 4 ro zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 12 pulbere La pâine Adăugat la
  • 2 ro cacao Adăugat la
  • 12 gălbenușuri Adăugat la
  • 125 g unt înmuiat Adăugat la

AMESTEC DE VIȘINE

  • 1 Gem de cireșe Adăugat la
  • 200 g Cireșe congelate Adăugat la
  • 2 ro zahăr Adăugat la
  • 1 ro grâu Adăugat la

STRAT DE LAC

  • 200 g Ricotta Adăugat la
  • 200 g Brânză de vaci granuloasă sau fină Adăugat la
  • 3 ro Zahăr pudră de miere Adăugat la
  • 1 Articolul Zahăr vanilat după gust Adăugat la
  • 12 pachete budincă de vanilie Adăugat la
  • 12 gălbenușuri Adăugat la
  • 1 ks Alb Adăugat la
  • Un pic De coaja de lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

ALUAT: Amestecăm ingredientele uscate și umede separat. Apoi, facem un aluat rotund cu mâna, pe care îl înfășurăm în folie și îl punem în congelator cel puțin pentru 1 oră.

Minunatul Chec cu Brânză pentru Cafea - pasul de preparare 1
2. Pasul

După o oră, dăm pe răzătoare jumătate din cale pe o tavă unsă și o bățăm ușor cu mâinile. Punem la copt la 180°C / 5 min. Îmbrăcăm baza fierbinte cu gem.

Minunatul Chec cu Brânză pentru Cafea - pasul de preparare 1
3. Pasul

AMESTEC DE VIȘINE: Putem utiliza compot de vișine sau lăsăm vișinele congelate să fiarbă, adăugăm zahăr și îngroșăm cu amidon dizolvat în puțină apă. Amestecăm până se îngroașă. Lăsăm amestecul să se răcească ușor, apoi îl întindem pe aluatul uns cu gem.

Minunatul Chec cu Brânză pentru Cafea - pasul de preparare 1
4. Pasul

STRATUL DE ALBUȘ: Bateți albușul. Amestecați restul ingredientelor într-un bol și apoi adăugați albușul bătut. Aplicați amestecul peste compoziția de vișine.

Minunatul Chec cu Brânză pentru Cafea - pasul de preparare 1
PUBLICITATE
5. Pasul

Radeaza pe partea de sus a doua jumătate a aluatului și puneți la copt. 180°C / aprox 35 min.După ce este copt, lăsați tortul să se răcească complet și puneți-l într-o cutie etanșă în frigider, pentru a rămâne mereu moale.

Minunatul Chec cu Brânză pentru Cafea - pasul de preparare 1

Evaluați această rețetă

Îți place această rețetă?

Cum ai făcut această rețetă?

0 / 255
Adăugați o fotografie

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Reels

Nou
Recipe author image jest_ocami

Minunatul Chec cu Brânză pentru Cafea

Aluat ras cu brânză și vișine.

30
Proces-verbal
6
Număr de porții
Procedura
1. Pasul

ALUAT: Amestecăm ingredientele uscate și umede separat. Apoi, facem un aluat rotund cu mâna, pe care îl înfășurăm în folie și îl punem în congelator cel puțin pentru 1 oră.

2. Pasul

După o oră, dăm pe răzătoare jumătate din cale pe o tavă unsă și o bățăm ușor cu mâinile. Punem la copt la 180°C / 5 min. Îmbrăcăm baza fierbinte cu gem.

3. Pasul

AMESTEC DE VIȘINE: Putem utiliza compot de vișine sau lăsăm vișinele congelate să fiarbă, adăugăm zahăr și îngroșăm cu amidon dizolvat în puțină apă. Amestecăm până se îngroașă. Lăsăm amestecul să se răcească ușor, apoi îl întindem pe aluatul uns cu gem.

4. Pasul

STRATUL DE ALBUȘ: Bateți albușul. Amestecați restul ingredientelor într-un bol și apoi adăugați albușul bătut. Aplicați amestecul peste compoziția de vișine.

5. Pasul

Radeaza pe partea de sus a doua jumătate a aluatului și puneți la copt. 180°C / aprox 35 min.După ce este copt, lăsați tortul să se răcească complet și puneți-l într-o cutie etanșă în frigider, pentru a rămâne mereu moale.

Ingrediente
COȘ
200 g
Faina integrala de spelta fina
1 Articolul
zahăr vanilat
4 ro
zahăr de cofetărie
12 pulbere
La pâine
2 ro
cacao
12
gălbenușuri
125 g
unt înmuiat
AMESTEC DE VIȘINE
1
Gem de cireșe
200 g
Cireșe congelate
2 ro
zahăr
1 ro
grâu
STRAT DE LAC
200 g
Ricotta
200 g
Brânză de vaci granuloasă sau fină
3 ro
Zahăr pudră de miere
1 Articolul
Zahăr vanilat după gust
12 pachete
budincă de vanilie
12
gălbenușuri
1 ks
Alb
Un pic
De coaja de lămâie