PUBLICITATE

Sursa :: foodcolours for AdobeStock

Mole Poblano Pui mexican cu sos de ciocolată

Mole Poblano este o specialitate mexicană delicioasă pe care o prepar în mod regulat pentru familia mea. Coapsele de pui sunt fierte într-un sos picant cu ciocolată, ceea ce face ca acest fel de mâncare să fie atât de special. Încercați această rețetă interesantă de pui mexican și o să vă placă la nebunie!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 Coapse de pui și sânul Adăugat la
  • 4 Ancho Ardei iute Guajillo, Pasilla Adăugat la
  • 12 Cupa semințe de susan Adăugat la
  • 12 Cupa Alune Adăugat la
  • 12 baton de scorțișoară Adăugat la
  • 2 întreg Cuișoare Adăugat la
  • 3 negru Boabe de piper Adăugat la
  • 12 Lingură de ceai Anason Adăugat la
  • 2 Roșii Adăugat la
  • 1 mijloc ceapă Adăugat la
  • 3 căței de usturoi Adăugat la
  • 1 Disc pâine prăjită Adăugat la
  • 12 Blackboard Ciocolată foarte neagră Adăugat la
  • 2 Cupe bulion de pui Adăugat la
  • Sare după gust Adăugat la
  • 3 Tablespoon ulei vegetal Adăugat la
  • Coriandru pentru a servi Adăugat la

Valori nutriționale și preț

Pentru ca site-ul să funcționeze corect, dezactivați blocarea reclamelor în browserul dvs.

PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Pentru rețeta de mole poblano, începeți prin a prăji ardeii iuți într-o tigaie mare, fără ulei, până când aceștia sunt parfumați și și-au schimbat ușor culoarea. Această etapă intensifică aroma și este factorul decisiv pentru profilul aromatic al mole. Aveți grijă să nu ardeți ardeii iuți.

2. Pasul

Într-o tigaie separată, se prăjesc semințele de susan, alunele, batonul de scorțișoară, cuișoarele, piperul și anasonul până când se fragmentează. Aveți grijă, deoarece aceste condimente se pot arde rapid.

3. Pasul

Puneți ardeii iuți, condimentele, roșiile, ceapa și usturoiul într-un blender și amestecați până obțineți o pastă.

4. Pasul

Prăjiți felia de pâine și adăugați-o în blender. Acest lucru va da sosului o textură plăcută.

PUBLICITATE
5. Pasul

Se prăjește pasta într-o tigaie cu ulei încins și apoi se adaugă ciocolata. După ce aceasta s-a topit, se adaugă stocul de pui. Se lasă amestecul să fiarbă și se reduce la minimum până când are o consistență groasă.

6. Pasul

Adăugați puiul în sos și fierbeți-l timp de 40 de minute. Va deveni atât de suculent și fraged încât se va desprinde de pe os.

7. Pasul

Serviți mâncarea Mole Poblano cu coriandru și savurați. O experiență din bucătăria mexicană !

Evaluați această rețetă

Îți place această rețetă?

Cum ai făcut această rețetă?

0 / 255
Adăugați o fotografie

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Reels

Nou
Recipe author image Gretarezepte

Mole Poblano Pui mexican cu sos de ciocolată

Mole Poblano este o specialitate mexicană delicioasă pe care o prepar în mod regulat pentru familia mea. Coapsele de pui sunt fierte într-un sos picant cu ciocolată, ceea ce face ca acest fel de mâncare să fie atât de special. Încercați această rețetă interesantă de pui mexican și o să vă placă la nebunie!

120
Proces-verbal
4
Număr de porții
Procedura
1. Pasul

Pentru rețeta de mole poblano, începeți prin a prăji ardeii iuți într-o tigaie mare, fără ulei, până când aceștia sunt parfumați și și-au schimbat ușor culoarea. Această etapă intensifică aroma și este factorul decisiv pentru profilul aromatic al mole. Aveți grijă să nu ardeți ardeii iuți.

2. Pasul

Într-o tigaie separată, se prăjesc semințele de susan, alunele, batonul de scorțișoară, cuișoarele, piperul și anasonul până când se fragmentează. Aveți grijă, deoarece aceste condimente se pot arde rapid.

3. Pasul

Puneți ardeii iuți, condimentele, roșiile, ceapa și usturoiul într-un blender și amestecați până obțineți o pastă.

4. Pasul

Prăjiți felia de pâine și adăugați-o în blender. Acest lucru va da sosului o textură plăcută.

5. Pasul

Se prăjește pasta într-o tigaie cu ulei încins și apoi se adaugă ciocolata. După ce aceasta s-a topit, se adaugă stocul de pui. Se lasă amestecul să fiarbă și se reduce la minimum până când are o consistență groasă.

6. Pasul

Adăugați puiul în sos și fierbeți-l timp de 40 de minute. Va deveni atât de suculent și fraged încât se va desprinde de pe os.

7. Pasul

Serviți mâncarea Mole Poblano cu coriandru și savurați. O experiență din bucătăria mexicană !

Ingrediente
2 Coapse de pui
și sânul
4 Ancho
Ardei iute Guajillo, Pasilla
12 Cupa
semințe de susan
12 Cupa
Alune
12
baton de scorțișoară
2 întreg
Cuișoare
3 negru
Boabe de piper
12 Lingură de ceai
Anason
2
Roșii
1 mijloc
ceapă
3
căței de usturoi
1 Disc
pâine prăjită
12 Blackboard
Ciocolată foarte neagră
2 Cupe
bulion de pui
Sare după gust
3 Tablespoon
ulei vegetal
Coriandru pentru a servi