PUBLICITATE

Sursa :: manyakotic via iStockPhotos

Nutella pom de Crăciun

Bucuriile iminente ale Crăciunului ne îndeamnă să fim creativi în bucătărie! Am experimentat în bucătăria mea și am creat un brad de Crăciun \Nutella de vis. Acest deliciu dulce nu numai că merge bine cu cei mici, dar și cu cei mari. Este ușor de făcut, arată fantastic și are un gust divin!

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10
  • 2 Pachet Pateu cu pufuleți gata preparat Adăugat la
  • 1 Cupa Nutella Adăugat la
  • 1 bătut Ouă (pentru a acoperi) Adăugat la
  • Zahăr pudră pentru decorare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Pentru a coace bradul de Crăciun cu Nutella, mai întâi preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.

2. Pasul

Înainte de a începe, lăsați Nutella să ajungă la temperatura camerei - este mai ușor de întins. Apoi, așezați o foaie de foitaj pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.

3. Pasul

Acum întindeți Nutella uniform peste foitaj. Totuși, lăsați o mică margine liberă. Sfat: O spatulă de silicon funcționează foarte bine pentru acest lucru.

4. Pasul

Apoi se așează deasupra cea de-a doua foaie de foitaj și se presează ușor marginile împreună.

5. Pasul

Acum tăiați aluatul în formă de pom de Crăciun, folosind cele două colțuri inferioare ale foii de pufuleți ca bază a pomului. Apoi tăiați fâșii paralele cu "linia copacului" pentru a reprezenta "ramurile" copacului.

6. Pasul

Acum răsuciți cu grijă ramurile pentru a crea o spirală care conferă copacului profunzime și o formă tridimensională.

7. Pasul

Acum ungeți cu grijă aluatul cu oul bătut - acest lucru va da o culoare frumoasă copacului mai târziu.

8. Pasul

Apoi se coace bradul în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20-25 de minute sau până când devine auriu. Urmăriți atent bradul, fiecare cuptor este diferit!

9. Pasul

Se lasă pomul de Crăciun cu Nutella să se răcească puțin și se presară cu zahăr pudră înainte de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou