PUBLICITATE
Sursa :: Atide from Getty Images
Pasta din resturi de carne la cuptor
O pasta delicioasă făcută din resturi de carne la cuptor. Potrivită pentru micul dejun sau ca un gustare rapidă în timpul zilei.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 300 g Friptură de carne
- 1 bucată The Onion
- 2 Linguri Maioneză
- 1 Lingura Muștar
- 1 bucată usturoi
- 1 Lingura Solamylu
- 1 Lingura Piper măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
15 min.
1. Pasul
Tăiați carnea în bucăți mici.
2. Pasul
Curățați și tocați mărunt ceapa și usturoiul.
3. Pasul
Amestecati toate alimentele si zdrobiti-le cu o furculita pana cand obtineti o consistenta de unt.
4. Pasul
Adăugați solamyl pentru a îngroșa amestecul.
5. Pasul
Gustați și, dacă este necesar, adăugați sare și piper.
6. Pasul
Se servește pe pâine proaspătă sau pe pâine prăjită.