PUBLICITATE

Sursa :: Alisa Korolevskaya from Getty Images

Baklažánová nátierka na hrianky

Zdravá nátierka, ktorá sa skvele hodí nielen na hrianky, ale aj na bagety.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 ks vinete Adăugat la
  • 2 Articolul ulei de măsline Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 Articolul sare Adăugat la
  • 1 Articolul Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Curățăm vinetele, le tăiem pe jumătate și le scobim. Carnea de vinetă o tăiem cubulețe.

2. Pasul

Curățăm ceapa și usturoiul și le tăiem mărunt.

3. Pasul

Prajim ceapa și usturoiul până se auriu în ulei de măsline în tigaie.

4. Pasul

Adăugăm vinete tăiate în cuburi, sărăm, condimentăm și lăsăm să se înmoaie până când vinetele sunt complet moi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou