PUBLICITATE
Sursa :: Alisa Korolevskaya from Getty Images
Baklažánová nátierka na hrianky
Zdravá nátierka, ktorá sa skvele hodí nielen na hrianky, ale aj na bagety.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 2 ks vinete
- 2 Articolul ulei de măsline
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 Articolul sare
- 1 Articolul Piper negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Curățăm vinetele, le tăiem pe jumătate și le scobim. Carnea de vinetă o tăiem cubulețe.
2. Pasul
Curățăm ceapa și usturoiul și le tăiem mărunt.
3. Pasul
Prajim ceapa și usturoiul până se auriu în ulei de măsline în tigaie.
4. Pasul
Adăugăm vinete tăiate în cuburi, sărăm, condimentăm și lăsăm să se înmoaie până când vinetele sunt complet moi.