:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/Ef0omhDd8x6dsImg3S8p/3a90008b374f184b98e65008754581.jpeg)
Sursa :: Joshua Resnick from Canva
Paste cu chiftele
Rețetă pentru paste italienești perfecte cu chiftele.
Ingrediente
- 500 g Carne tocată de vită
- 1 ks ou
- 100 g Pesmet
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 lingură Săruri
- 1 lingură Piper negru măcinat
- 1 Lingura Unt
- 1 ks The Onion
- 400 g Paste
- 500 g Piure de roșii
- busuioc
- Brânză parmezan rasă pentru servire
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi, pregătiți chiftelele, deoarece acestea trebuie să se odihnească puțin. Adăugați într-un bol carnea tocată, oul, pesmetul, usturoiul pisat, sarea și piperul. Amestecați totul frumos și formați chiftele.
Se topește untul într-o tigaie și se adaugă chiftelele. Prăjiți-le pe toate părțile până devin aurii, apoi dați-le deoparte.
În aceeași tigaie, se prăjește ceapa tocată.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj - al dente.
Adăugați piureul de roșii la ceapă și lăsați să fiarbă. Adăugați apoi chiftelele și lăsați-le să mai fiarbă aproximativ 10 minute.
Se amestecă pastele cu chiftelele și sosul și se servesc acoperite cu busuioc și parmezan.
Împărtășiți rețeta cu alții
Reels
NouCele mai recente rețete
Cele mai recente rețete
Reels
NouRețete preferate
Categorii de top
Paste cu chiftele
Rețetă pentru paste italienești perfecte cu chiftele.
Mai întâi, pregătiți chiftelele, deoarece acestea trebuie să se odihnească puțin. Adăugați într-un bol carnea tocată, oul, pesmetul, usturoiul pisat, sarea și piperul. Amestecați totul frumos și formați chiftele.
Se topește untul într-o tigaie și se adaugă chiftelele. Prăjiți-le pe toate părțile până devin aurii, apoi dați-le deoparte.
În aceeași tigaie, se prăjește ceapa tocată.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj - al dente.
Adăugați piureul de roșii la ceapă și lăsați să fiarbă. Adăugați apoi chiftelele și lăsați-le să mai fiarbă aproximativ 10 minute.
Se amestecă pastele cu chiftelele și sosul și se servesc acoperite cu busuioc și parmezan.
Cum ai făcut această rețetă?