PUBLICITATE

Sursa :: Joshua Resnick from Canva

Paste cu chiftele

Rețetă pentru paste italienești perfecte cu chiftele.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Carne tocată de vită Adăugat la
  • 1 ks ou Adăugat la
  • 100 g Pesmet Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 lingură Săruri Adăugat la
  • 1 lingură Piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 Lingura Unt Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 400 g Paste Adăugat la
  • 500 g Piure de roșii Adăugat la
  • busuioc Adăugat la
  • Brânză parmezan rasă pentru servire Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Mai întâi, pregătiți chiftelele, deoarece acestea trebuie să se odihnească puțin. Adăugați într-un bol carnea tocată, oul, pesmetul, usturoiul pisat, sarea și piperul. Amestecați totul frumos și formați chiftele.

2. Pasul

Se topește untul într-o tigaie și se adaugă chiftelele. Prăjiți-le pe toate părțile până devin aurii, apoi dați-le deoparte.

3. Pasul

În aceeași tigaie, se prăjește ceapa tocată.

4. Pasul

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj - al dente.

PUBLICITATE
5. Pasul

Adăugați piureul de roșii la ceapă și lăsați să fiarbă. Adăugați apoi chiftelele și lăsați-le să mai fiarbă aproximativ 10 minute.

6. Pasul

Se amestecă pastele cu chiftelele și sosul și se servesc acoperite cu busuioc și parmezan.

Evaluați această rețetă

Îți place această rețetă?

Cum ai făcut această rețetă?

0 / 255
Adăugați o fotografie

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Reels

Nou
Recipe author image Iwa

Paste cu chiftele

Rețetă pentru paste italienești perfecte cu chiftele.

60
Proces-verbal
4
Număr de porții
Procedura
1. Pasul

Mai întâi, pregătiți chiftelele, deoarece acestea trebuie să se odihnească puțin. Adăugați într-un bol carnea tocată, oul, pesmetul, usturoiul pisat, sarea și piperul. Amestecați totul frumos și formați chiftele.

2. Pasul

Se topește untul într-o tigaie și se adaugă chiftelele. Prăjiți-le pe toate părțile până devin aurii, apoi dați-le deoparte.

3. Pasul

În aceeași tigaie, se prăjește ceapa tocată.

4. Pasul

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj - al dente.

5. Pasul

Adăugați piureul de roșii la ceapă și lăsați să fiarbă. Adăugați apoi chiftelele și lăsați-le să mai fiarbă aproximativ 10 minute.

6. Pasul

Se amestecă pastele cu chiftelele și sosul și se servesc acoperite cu busuioc și parmezan.

Ingrediente
500 g
Carne tocată de vită
1 ks
ou
100 g
Pesmet
2 cuișoare
Usturoi
1 lingură
Săruri
1 lingură
Piper negru măcinat
1 Lingura
Unt
1 ks
The Onion
400 g
Paste
500 g
Piure de roșii
busuioc
Brânză parmezan rasă pentru servire