Sursa :: Joshua Resnick from Canva
Paste cu chiftele
Rețetă pentru paste italienești perfecte cu chiftele.
Ingrediente
- 500 g Carne tocată de vită
- 1 ks ou
- 100 g Pesmet
- 2 cuișoare Usturoi
- 1 lingură Săruri
- 1 lingură Piper negru măcinat
- 1 Lingura Unt
- 1 ks The Onion
- 400 g Paste
- 500 g Piure de roșii
- busuioc
- Brânză parmezan rasă pentru servire
Ultimele broșuri
Procedura
Mai întâi, pregătiți chiftelele, deoarece acestea trebuie să se odihnească puțin. Adăugați într-un bol carnea tocată, oul, pesmetul, usturoiul pisat, sarea și piperul. Amestecați totul frumos și formați chiftele.
Se topește untul într-o tigaie și se adaugă chiftelele. Prăjiți-le pe toate părțile până devin aurii, apoi dați-le deoparte.
În aceeași tigaie, se prăjește ceapa tocată.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj - al dente.
Adăugați piureul de roșii la ceapă și lăsați să fiarbă. Adăugați apoi chiftelele și lăsați-le să mai fiarbă aproximativ 10 minute.
Se amestecă pastele cu chiftelele și sosul și se servesc acoperite cu busuioc și parmezan.