PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: ponce_photography
Paste de roșii
Rețetă pentru paste de roșii rapide, potrivite pentru prânz sau cină.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Paste
- 400 g paste
Sos
- 2 ro ulei de măsline
- 1 ks The Onion
- 2 cuișoare Usturoi
- 800 g Roșii în conservă
- 1 Articolul zahăr
- 1 Articolul Sare
- 1 Articolul piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Curățați și tocați mărunt ceapa și usturoiul.
2. Pasul
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați ceapa. Fierbeți-o până se îndulcește.
3. Pasul
Adăugați usturoi și căliți pentru încă 2 minute.
4. Pasul
Adăugați roșii la conservă, zahăr, sare și piper. Fierbeți timp de 15-20 de minute.
5. Pasul
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurgeți-le și lăsați-le să se scurgă.
6. Pasul
Mixați sosul (utilizați un mixer sau un blender de mână). Dacă vă plac bucățile de roșii în sos, nu trebuie să-l mixați.
7. Pasul
Amestecați sosul cu paste. Serviți imediat.