PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: ponce_photography

Paste de roșii

Rețetă pentru paste de roșii rapide, potrivite pentru prânz sau cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Paste

  • 400 g paste Adăugat la

Sos

  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 800 g Roșii în conservă Adăugat la
  • 1 Articolul zahăr Adăugat la
  • 1 Articolul Sare Adăugat la
  • 1 Articolul piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Curățați și tocați mărunt ceapa și usturoiul.

2. Pasul

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați ceapa. Fierbeți-o până se îndulcește.

3. Pasul

Adăugați usturoi și căliți pentru încă 2 minute.

4. Pasul

Adăugați roșii la conservă, zahăr, sare și piper. Fierbeți timp de 15-20 de minute.

5. Pasul

Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurgeți-le și lăsați-le să se scurgă.

6. Pasul

Mixați sosul (utilizați un mixer sau un blender de mână). Dacă vă plac bucățile de roșii în sos, nu trebuie să-l mixați.

7. Pasul

Amestecați sosul cu paste. Serviți imediat.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou