PUBLICITATE
Sursa :: Sonda Stefan's Images from Canva
Carne tocată cu spaghete
Un fel de mâncare clasic și întotdeauna popular. Carne tocată, gătită în sos de roșii și servită cu spaghete.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Carne
- 500 g carne tocată
Alte
- 1 ks The Onion
- 2 ks usturoi
- 400 g sos de roșii
- 400 g spaghete
- 2 ro ulei
- 1 Articolul sare
- 1⁄2 Articolul piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
În tigaie, încălziți uleiul și adăugați ceapa și usturoiul tocate. Prăjiți până când își schimbă culoarea.
2. Pasul
Adăugați carnea tocată și lăsați-o să se călească până când este complet gătită.
3. Pasul
Adăugați sosul de roșii, sare și piper. Acoperiți și lăsați să fiarbă lent timp de 20 de minute.
4. Pasul
Între timp, într-o altă oală, fierbeți spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
5. Pasul
Când spaghetele sunt gata, se toarnă apa și se adaugă carnea cu sos.
6. Pasul
Amestecați bine pentru ca spaghetti să se satureze cu sos.
7. Pasul
Serviți fierbinte cu brânză rasă deasupra.