PUBLICITATE

Sursa :: Sonda Stefan's Images from Canva

Carne tocată cu spaghete

Un fel de mâncare clasic și întotdeauna popular. Carne tocată, gătită în sos de roșii și servită cu spaghete.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Carne

  • 500 g carne tocată Adăugat la

Alte

  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 400 g sos de roșii Adăugat la
  • 400 g spaghete Adăugat la
  • 2 ro ulei Adăugat la
  • 1 Articolul sare Adăugat la
  • 12 Articolul piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

În tigaie, încălziți uleiul și adăugați ceapa și usturoiul tocate. Prăjiți până când își schimbă culoarea.

2. Pasul

Adăugați carnea tocată și lăsați-o să se călească până când este complet gătită.

3. Pasul

Adăugați sosul de roșii, sare și piper. Acoperiți și lăsați să fiarbă lent timp de 20 de minute.

4. Pasul

Între timp, într-o altă oală, fierbeți spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

5. Pasul

Când spaghetele sunt gata, se toarnă apa și se adaugă carnea cu sos.

6. Pasul

Amestecați bine pentru ca spaghetti să se satureze cu sos.

7. Pasul

Serviți fierbinte cu brânză rasă deasupra.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou