PUBLICITATE
Sursa :: chas53 from Getty Images
Piept de pui cu legume la tava
Această rețetă este o rețetă delicioasă și simplă de pui cu legume și broccoli. Este alegerea perfectă pentru un prânz sau o cină obișnuită.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Piept de pui
- 500 g piept de pui
- 1 tk Sare
- 1 tk Supa
- 2 Lingură ulei
Legume
- 1 Cap broccoli
- 2 db Război
- 2 db cartof
- 100 g ciuperci
Traducere
- 250 ml Smântână tare
- 100 g brânză rasă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.
2. Pasul
Pregătim pieptul de pui: Il spălăm, il uscăm, apoi il condimentăm cu sare și piper.
3. Pasul
Într-o tavă sau într-un recipient termorezistent, așezați legumele și pieptul de pui în straturi.
4. Pasul
Turnăm smântâna peste și presărăm cu brânză rasă.
5. Pasul
Coacem musaca pentru aproximativ 40-45 de minute, până când brânza devine auriu.
6. Pasul
Lăsăm lasagna să se odihnească timp de 5-10 minute după coacere, apoi o servim.