PUBLICITATE

Sursa :: Ira Taskova from Canva

Piept de pui cu sos de curry

Piept de pui perfect cu sos curry, cu orez ca garnitură.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g piept de pui Adăugat la
  • 1 ks Ceapă mare Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 ks Roșii Adăugat la
  • 1 Cupa iaurt grecesc Adăugat la
  • 2 linguri Condimente de curry Adăugat la
  • Sare, piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 lingură Coriandru tocat Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Tăiați pieptul de pui în bucăți mai mici. Se sărează, se piperă și se lasă să se odihnească. Știu din experiență că, dacă marinați carnea cel puțin 30 de minute, aceasta va fi mai fragedă și mai gustoasă.

2. Pasul

Într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, se prăjește ceapa și usturoiul tocate mărunt.

3. Pasul

Se adaugă roșiile tocate și condimentele de curry. Nu numai că acest lucru va da sosului o aromă deosebită, dar roșiile vor ajuta la menținerea cărnii suculente.

4. Pasul

Adăugați puiul marinat în amestec și prăjiți până când carnea este complet gătită.

5. Pasul

Adăugați o lingură de iaurt grecesc pentru a atenua aroma ascuțită a curry-ului. Se amestecă totul și se lasă să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 15 minute.

6. Pasul

La final, se adaugă coriandru tocat pentru o notă exotică și se servește.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou