PUBLICITATE

Sursa :: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Plăcintă cu mere și bezea

O excelentă plăcintă cu mere și bezea, care este moale, pufos și plină de gust. Această plăcintă este perfectă ca desert sau pentru o băutură cu o cană de ceai fierbinte.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 300 g făină simplă specială Adăugat la
  • 150 g unt Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 1 bucată ou mare Adăugat la
  • 1 bucată zahăr vanilat Adăugat la
  • 2 Articolul Praf de copt Adăugat la
  • 2 ro cacao Adăugat la

Valori nutriționale și preț

Pentru ca site-ul să funcționeze corect, dezactivați blocarea reclamelor în browserul dvs.

PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Des adesea pregătim din ingredientele menționate.

2. Pasul

Aluatul pentru această plăcintă cu mere îl vom coace la 180°C până când este copt.

3. Pasul

Batem albușurile într-un castron și adăugăm zahăr vanilat, scorțișoară.

4. Pasul

Răzuim merele și le amestecăm cu zăpadă.

PUBLICITATE
5. Pasul

Zapada ninge pe aluatul copt și îl lăsăm încă o vreme să se coacă împreună.

Evaluați această rețetă

Îți place această rețetă?

Cum ai făcut această rețetă?

0 / 255
Adăugați o fotografie

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Reels

Nou
Recipe author image Iwa

Plăcintă cu mere și bezea

O excelentă plăcintă cu mere și bezea, care este moale, pufos și plină de gust. Această plăcintă este perfectă ca desert sau pentru o băutură cu o cană de ceai fierbinte.

60
Proces-verbal
8
Număr de porții
Procedura
1. Pasul

Des adesea pregătim din ingredientele menționate.

2. Pasul

Aluatul pentru această plăcintă cu mere îl vom coace la 180°C până când este copt.

3. Pasul

Batem albușurile într-un castron și adăugăm zahăr vanilat, scorțișoară.

4. Pasul

Răzuim merele și le amestecăm cu zăpadă.

5. Pasul

Zapada ninge pe aluatul copt și îl lăsăm încă o vreme să se coacă împreună.

Ingrediente
300 g
făină simplă specială
150 g
unt
100 g
zahăr
1 bucată
ou mare
1 bucată
zahăr vanilat
2 Articolul
Praf de copt
2 ro
cacao