PUBLICITATE

Sursa :: Mykola Lunov from Canva

Pulpe de pui la cuptor cu portocale

Pulpe de pui delicioase și suculente, marinate în suc de portocale și coapte până când devin aurii. Rețeta ideală pentru prânzul sau cina în familie.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 Bucăți picioare de pui Adăugat la
  • 3 Bucăți Portocale Adăugat la
  • 2 Linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Lingura Sare Adăugat la
  • 1 Lingura piper Adăugat la
  • 2 Linguri Miere Adăugat la
  • 2 Cuișoare usturoi Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

80 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200°C. Spălați pulpele de pui, uscați-le și condimentați-le pe ambele părți. Clătiți portocalele și tăiați-le în felii subțiri.

2. Pasul

Încălziți uleiul de măsline în tigaie și prăjiți pulpele de pui pe toate părțile, astfel încât să se formeze o crustă frumoasă. În timpul prăjirii, adăugați cățeii de usturoi în tigaie.

3. Pasul

Puneți pulpele de pui marinate într-o cratiță, adăugați felii de portocală și stropiți totul cu miere și suc de portocale.

4. Pasul

Introduceți tava în cuptorul preîncălzit și coaceți aproximativ o oră, până când coapsele sunt frumos aurii și suculente.

5. Pasul

Serviți pulpa de pui gătită cu piure de cartofi sau orez și presărați cu pătrunjel proaspăt tocat.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou