PUBLICITATE

Pulpe de pui pe cartofi

O rețetă delicioasă și simplă, care va fi îndrăgită de toți. Combinația perfectă de gusturi între carne de pui și cartofi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Coxe de pui

  • 4 ks Coapse de pui Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 4 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 1 lingură Ardei macinat Adăugat la
  • 1 lingură Sare Adăugat la
  • 1 lingură piper negru măcinat Adăugat la

Cartofi

  • 800 g Cartofi Adăugat la
  • 2 linguri ulei Adăugat la
  • 1 lingură Sare Adăugat la
  • 1 lingură piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 200 °C.

2. Pasul

Curățați și tocați ceapa mărunt, zdrobiți usturoiul.

3. Pasul

Condimentați pulpele de pui, adăugați usturoi și paprika măcinată. Adăugați ceapă și lăsați să marineze aproximativ 20 de minute.

4. Pasul

Curățați cartofii, tăiați-i în felii, sărați-i, piperati-i.

5. Pasul

Puneți coapsele de pui marinate și cartofii în tava de copt.

6. Pasul

Coaceți în cuptor aproximativ 60 de minute.

7. Pasul

Ne-am obișnuit să facem în plus orez pentru această mâncare.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou