PUBLICITATE
Pulpe de pui pe cartofi
O rețetă delicioasă și simplă, care va fi îndrăgită de toți. Combinația perfectă de gusturi între carne de pui și cartofi.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Coxe de pui
- 4 ks Coapse de pui
- 2 ks The Onion
- 4 cuișoare usturoi
- 1 lingură Ardei macinat
- 1 lingură Sare
- 1 lingură piper negru măcinat
Cartofi
- 800 g Cartofi
- 2 linguri ulei
- 1 lingură Sare
- 1 lingură piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Încălziți cuptorul la 200 °C.
2. Pasul
Curățați și tocați ceapa mărunt, zdrobiți usturoiul.
3. Pasul
Condimentați pulpele de pui, adăugați usturoi și paprika măcinată. Adăugați ceapă și lăsați să marineze aproximativ 20 de minute.
4. Pasul
Curățați cartofii, tăiați-i în felii, sărați-i, piperati-i.
5. Pasul
Puneți coapsele de pui marinate și cartofii în tava de copt.
6. Pasul
Coaceți în cuptor aproximativ 60 de minute.
7. Pasul
Ne-am obișnuit să facem în plus orez pentru această mâncare.