Sursa :: Worawith via Adobe Stock
Ragout tradițional de limbă
Ragout de limbă este un fel de mâncare tradițional și delicat, care constă în limbă de vită fiartă într-un sos cremos. Este adesea servit cu piure de cartofi și legume.
Ingrediente
- 1 Bucată Limba de vită
- 2 l apă
- 2 Bucată ceapă
- 2 Bucată scavenger
- 250 ml Smântână
- 2 Lingură de masă făină
- 1 Lingură de ceai sare
- 1 Lingură de ceai piper
Ultimele broșuri
Procedura
1. Pentru a pregăti ragout-ul de limbă, curățați mai întâi limba și clătiți-o. Apoi puneți limba într-o oală mare și adăugați apă până când limba este complet acoperită. Dați în clocot și lăsați să fiarbă timp de 2-3 ore.
2. În timp ce limba fierbe, coaja cepei și a morcovilor se taie în bucăți mici.
3. Când limba este moale, se scoate din oală și se lasă să se răcească. Apoi, se îndepărtează pielea limbii și se taie limba în felii subțiri.
4. Prăjiți ceapa și morcovii într-o oală separată, apoi adăugați limba tăiată. Condimentați cu sare și piper.
5. Într-un bol separat, amestecați făina cu puțină apă rece, până când nu mai sunt cocoloașe. Adăugați acest amestec în oală la celelalte ingrediente și amestecați bine.
6. La final, adaugați smântâna și amestecați bine totul. Lasă ragout-ul să fiarbă la foc mic timp de 10 minute.
7. Ragout-ul de limbă este gata de servire. Poftă bună!