PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Salată verde de legume verde

Această salată este preparatul perfect dacă aveți nevoie de ceva crocant, suculent, picant și sănătos, toate în același timp.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 salată de castraveți Adăugat la
  • 1 morcovi Adăugat la
  • 1 ardei gras roșu Adăugat la
  • 1 piper galben Adăugat la
  • 1 The Onion Adăugat la
  • 1 ceașcă roșii cherry Adăugat la
  • 1 lingură ulei de măsline Adăugat la
  • 1 lingură suc de lămâie Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • Frunze proaspete de busuioc ( opțional ) Adăugat la

Valori nutriționale și preț

Pentru ca site-ul să funcționeze corect, dezactivați blocarea reclamelor în browserul dvs.

PUBLICITATE

Procedura

15 min.
1. Pasul

Începeți prin a spăla în mod corespunzător toate legumele sub jet de apă rece de la robinet; acest lucru este esențial pentru a îndepărta orice murdărie reziduală sau pesticide, asigurând siguranța și igiena alimentelor dumneavoastră.

2. Pasul

Tăiați castravetele, morcovul și ardeiul gras în bucăți mici, evitând cu grijă semințele pentru un consum mai ușor. Tăiați ceapa în felii subțiri, apoi căsătoriți toate aceste minunății colorate într-un castron mare.

3. Pasul

În cazul roșiilor cherry, am descoperit că tăierea lor în două nu numai că le face mai ușor de mâncat, dar eliberează și sucul lor picant care contribuie la aroma generală a salatei. Adăugați-le în castronul de amestecare.

4. Pasul

De-a lungul anilor, am învățat că amestecarea separată a dressingului asigură întotdeauna o distribuție uniformă a aromei. Așadar, într-un bol mic, bateți împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea și piperul. Dacă vă place o salată picantă, nu ezitați să adăugați mai mult suc de lămâie. Prea acră? Echilibrați-o cu mai mult ulei de măsline.

PUBLICITATE
5. Pasul

Se toarnă dressingul peste legume, amestecând ușor până când se amestecă bine. Sfatul meu practic aici este să folosiți două linguri sau aruncătoare de salată pentru această sarcină.

6. Pasul

Se ornează cu frunze proaspete de busuioc, dar numai înainte de servire. Acest lucru le va împiedica să se ofilească și să-și piardă nuanța verde vibrantă.

Evaluați această rețetă

Îți place această rețetă?

Cum ai făcut această rețetă?

0 / 255
Adăugați o fotografie

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Cele mai recente rețete

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Reels

Nou
Recipe author image Tammers

Salată verde de legume verde

Această salată este preparatul perfect dacă aveți nevoie de ceva crocant, suculent, picant și sănătos, toate în același timp.

15
Proces-verbal
4
Număr de porții
Procedura
1. Pasul

Începeți prin a spăla în mod corespunzător toate legumele sub jet de apă rece de la robinet; acest lucru este esențial pentru a îndepărta orice murdărie reziduală sau pesticide, asigurând siguranța și igiena alimentelor dumneavoastră.

2. Pasul

Tăiați castravetele, morcovul și ardeiul gras în bucăți mici, evitând cu grijă semințele pentru un consum mai ușor. Tăiați ceapa în felii subțiri, apoi căsătoriți toate aceste minunății colorate într-un castron mare.

3. Pasul

În cazul roșiilor cherry, am descoperit că tăierea lor în două nu numai că le face mai ușor de mâncat, dar eliberează și sucul lor picant care contribuie la aroma generală a salatei. Adăugați-le în castronul de amestecare.

4. Pasul

De-a lungul anilor, am învățat că amestecarea separată a dressingului asigură întotdeauna o distribuție uniformă a aromei. Așadar, într-un bol mic, bateți împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, sarea și piperul. Dacă vă place o salată picantă, nu ezitați să adăugați mai mult suc de lămâie. Prea acră? Echilibrați-o cu mai mult ulei de măsline.

5. Pasul

Se toarnă dressingul peste legume, amestecând ușor până când se amestecă bine. Sfatul meu practic aici este să folosiți două linguri sau aruncătoare de salată pentru această sarcină.

6. Pasul

Se ornează cu frunze proaspete de busuioc, dar numai înainte de servire. Acest lucru le va împiedica să se ofilească și să-și piardă nuanța verde vibrantă.

Ingrediente
1
salată de castraveți
1
morcovi
1
ardei gras roșu
1
piper galben
1
The Onion
1 ceașcă
roșii cherry
1 lingură
ulei de măsline
1 lingură
suc de lămâie
sare și piper după gust
Frunze proaspete de busuioc ( opțional )