PUBLICITATE

Sursa :: bhofack2 from Getty Images

Semințe de dovleac dulce și picant

Semințe de dovleac prăjite, care pot fi savurate ca atare sau în iaurt, de exemplu.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 Cupa Semințe de dovleac Adăugat la
  • 2 Linguri miere Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
  • 1 Lingura extract de vanilie Adăugat la
  • 12 linguri Scorțișoară Adăugat la
  • Un vârf de cuțit de nucșoară Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Între timp, într-un bol, amestecați semințele de dovleac, mierea, sarea, extractul de vanilie, scorțișoara și nucșoara până când toate semințele sunt bine acoperite.

2. Pasul

Răspândiți semințele în mod egal pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt. Coaceți timp de aproximativ 20 de minute, până când semințele capătă o culoare aurie frumoasă. Dar supravegheați-le cu atenție pentru a nu se arde.

3. Pasul

Lăsați-le să se răcească la sfârșit. Pot fi consumate ca atare, ca o gustare rapidă, sau le puteți presăra pe iaurt sau terci.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou