PUBLICITATE
Sursa :: bhofack2 from Getty Images
Semințe de dovleac dulce și picant
Semințe de dovleac prăjite, care pot fi savurate ca atare sau în iaurt, de exemplu.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 Cupa Semințe de dovleac
- 2 Linguri miere
- un vârf de cuțit de sare
- 1 Lingura extract de vanilie
- 1⁄2 linguri Scorțișoară
- Un vârf de cuțit de nucșoară
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
40 min.
1. Pasul
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Între timp, într-un bol, amestecați semințele de dovleac, mierea, sarea, extractul de vanilie, scorțișoara și nucșoara până când toate semințele sunt bine acoperite.
2. Pasul
Răspândiți semințele în mod egal pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt. Coaceți timp de aproximativ 20 de minute, până când semințele capătă o culoare aurie frumoasă. Dar supravegheați-le cu atenție pentru a nu se arde.
3. Pasul
Lăsați-le să se răcească la sfârșit. Pot fi consumate ca atare, ca o gustare rapidă, sau le puteți presăra pe iaurt sau terci.